Prajitura fina cu struguri albi si vin

de marcelas in Prajituri, 1 Feb 2010 | 5071 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 350g faina
  • 1 pliculet praf de copt
  • 125g unt
  • 2 pliculete zahar vanilat
  • 3-4 linguri ulei
  • coaja rasa de portocale
  • 2 oua
  • 1/2 cana vin alb
  • boabe de struguri albi
  • 200g zahar
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura fina cu struguri albi si vin:

Intr-un castron, amestecam faina cu praful de copt.

Amestecam toate celelalte ingrediente, la care, adaugam apoi faina.

Pregatim o tava tapetata cu faina(eu am folosit spray PAM nonstick cu faina). Turnam compozitia in tava. Decoram cu boabe de struguri si cu 2-3 linguri de miere, pe care incercam sa le distribuim proportional, pe toata suprafata.

Dam prajitura la cuptor timp de aproximativ o ora, la 360F.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura fina cu struguri albi si vin" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 15 %
269.99 lei
229.49 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (5)

marcelas 1

02.02.2010, 05:57

Stiu sigur ca 375F este 180C. Cred ca daca dai un search o sa gasesti cu siguranta. Prajitura merita tot efortul. E deosebit de fina. Din fericire aici strugurii se gasesc tot timpul anului. Succes.

mihaelar63 1

02.02.2010, 07:32

eu gasesc , dar numai numele e de struguri , au un gust fad si pretul e ,, piparat ''

adry88 1

08.05.2011, 12:55

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

Panacris

7901 puncte

Rocsi

7830 puncte

RODIMUR

7772 puncte

 merisor

4954 puncte

Gherca Daniela

4740 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Drob de miel
  • 16

    MA

  • 17

    MI

  • 18

    J

  • 19

    V

  • 20

    S

  • 21

    D

  • 22

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Desert negresa cu fulgi de cocos