Prajitura fina cu struguri albi si vin

de marcelas in Prajituri, 1 Feb 2010 | 6474 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 350g faina
  • 1 pliculet praf de copt
  • 125g unt
  • 2 pliculete zahar vanilat
  • 3-4 linguri ulei
  • coaja rasa de portocale
  • 2 oua
  • 1/2 cana vin alb
  • boabe de struguri albi
  • 200g zahar
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura fina cu struguri albi si vin:

Intr-un castron, amestecam faina cu praful de copt.
Amestecam toate celelalte ingrediente, la care, adaugam apoi faina.
Pregatim o tava tapetata cu faina(eu am folosit spray PAM nonstick cu faina). Turnam compozitia in tava. Decoram cu boabe de struguri si cu 2-3 linguri de miere, pe care incercam sa le distribuim proportional, pe toata suprafata.
Dam prajitura la cuptor timp de aproximativ o ora, la 360F.

Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura fina cu struguri albi si vin" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Barista Max Espresso Machine

- 600 lei
2799.99 lei
2199.99 lei

COMENTARII (5)

marcelas 1

02.02.2010, 05:57

Stiu sigur ca 375F este 180C. Cred ca daca dai un search o sa gasesti cu siguranta. Prajitura merita tot efortul. E deosebit de fina. Din fericire aici strugurii se gasesc tot timpul anului. Succes.

mihaelar63 1

02.02.2010, 07:32

eu gasesc , dar numai numele e de struguri , au un gust fad si pretul e ,, piparat ''

adry88 1

08.05.2011, 12:55

COMENTEAZA

TOP
utilizatori

Rocsi

317 puncte

mihaelar63

275 puncte

Lau

Lau 9

272 puncte

Sidy

226 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu cirese