Prajitura fina cu struguri albi si vin

de marcelas in Prajituri, 1 Feb 2010 | 4434 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 350g faina
  • 1 pliculet praf de copt
  • 125g unt
  • 2 pliculete zahar vanilat
  • 3-4 linguri ulei
  • coaja rasa de portocale
  • 2 oua
  • 1/2 cana vin alb
  • boabe de struguri albi
  • 200g zahar
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura fina cu struguri albi si vin:

Intr-un castron, amestecam faina cu praful de copt.

Amestecam toate celelalte ingrediente, la care, adaugam apoi faina.

Pregatim o tava tapetata cu faina(eu am folosit spray PAM nonstick cu faina). Turnam compozitia in tava. Decoram cu boabe de struguri si cu 2-3 linguri de miere, pe care incercam sa le distribuim proportional, pe toata suprafata.

Dam prajitura la cuptor timp de aproximativ o ora, la 360F.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura fina cu struguri albi si vin" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Pro 200 Wet & Dry

- 45 %
199.99 lei
109.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (5)

marcelas 1

02.02.2010, 05:57

Stiu sigur ca 375F este 180C. Cred ca daca dai un search o sa gasesti cu siguranta. Prajitura merita tot efortul. E deosebit de fina. Din fericire aici strugurii se gasesc tot timpul anului. Succes.

mihaelar63 1

02.02.2010, 07:32

eu gasesc , dar numai numele e de struguri , au un gust fad si pretul e ,, piparat ''

adry88 1

08.05.2011, 12:55

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

7070 puncte

Valclaudia

7040 puncte

Rocsi

6350 puncte

Satisfyyourcravings

5440 puncte

Constelatialeu

4960 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

 Tort Raisa,cu zmeură şi ciocolată-Reţeta cu numărul  700

ieri la 21:44

Tartă cu brânzeturi şi broccoli

ieri la 20:59

Batoane energizante cu musli

de Rocsi 9

ieri la 20:39

RETETA RECOMANDATA
Fursecuri cu crema de mascarpone si capsuni