Negresa

de vero_closca in Prajituri, 24 Mar 2010 | 12848 vizualizari

 

RETETA ESTE DE NEGRESA(CLASICA),NUMAI CA AM PUS UN PLIC DE COCOS IN ALUAT IAR DEASUPRA AM UNS CU NUTELA

 

INGREDIENTE

  • 2 cani faina
  • 1 cana apa
  • 1 cana zahar
  • 1 cana nuci macinate
  • 1/2 cana ulei
  • 3 linguri cacao
  • 1 borcanel gem(400g)
  • 1 plic praf de copt
  • 1 esenta de vanilie sau rom
  • cateva picaturi suc se lamaie
  • 100g stafide(inmuiate in putin rom)
Portii: 20
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Negresa:

Amesteci bine toate ingredientele,le torni in tava tapetata cu hartie de copt si dai la cuptor pt 45 minute(verifici cu o scobitoare daca s-a copt).cand se raceste,torni deasupra o glazura de ciocolata si presari nuca de cocos

Daca ti-a placut reteta noastra "Negresa" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

Barista Espresso Machine

- 700 lei
1699.99 lei
999.99 lei

Aparat de vidat VS3190X-01

- 400 lei
1099.99 lei
699.99 lei

COMENTARII (12)

cccris 1

25.03.2010, 23:41

pt mine tot fara stafide o bucata, da?

lia maria 1

12.04.2010, 09:35

delicioasa

housy 1

27.06.2010, 20:05

chiar n-am mai mancat de mult...poate de cand eram mica..mami facea des acasa....mi-e dor de vremurile acelea.....

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cheesecake cu fructul pasiunii

ieri la 18:49

Gogosi pufoase, reteta mamei

de laura_n 7

ieri la 17:06

Tort sarat cu mazare si crema de branza, un aperitiv festiv si gustos

de Rocsi 9

pe 17.04 la 21:00

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Nesquik Cookies