Gherute de pisica

de meosiris in Prajituri, 29 Dec 2010 | 3197 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 150 g ciocolata neagra
  • 100 g ciocolata alba
  • 100 g zahar pudra
  • 250 g unt moale
  • 1 plic zahar vanilat
  • 300 g faina
  • sare
  • 2 albusuri
Portii: 14
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gherute de pisica:

Se topesc pe baie de aburi 50g ciocolata neagra si apoi se lasa sa se raceasca un pic.


Se mixeaza bine untul cu zaharul vanilat, apoi se inglobeaza faina, zaharul pudra, sarea si albusurile batute spuma.


La sfarsit se adauga si ciocolata topita.


Omogenizam aluatul.


Aluatul se spriteaza pe tava tapetata cu hartie de copt, apoi se baga in cuptorul preincalzit la 200C si se coc 10 minute. Cand le scoatem din cuptor, daca apasam un pic cu degetul pe un fursec, vom observa ca sunt moi, dar dupa ce se racesc, devin mai tari.

Separat topim 100g ciocolata alba si 100g ciocolata neagra. Prin aceasta ciocolata dam fursecurile dupa ce sunt racite bine. Le lasam deoparte sa se intareasca ciocolata pe ele, apoi sunt numai bune de servit.


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Gherute de pisica" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (17)

MotanLaOale 1

30.12.2010, 15:32

de pisica?????.....sigur ???? arata bine

meosiris 1

03.01.2011, 08:20

De pisica cu siguranta ...la gust zici ca sunt biscuiti cumparati. E o reteta absolut delicioasa! Trebuie neaparat sa o incercati!!! Va pup cu drag pe toate!

elena1988 1

24.02.2011, 09:24

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

noiinbucatarie

10170 puncte

Lau

Lau 9

7830 puncte

MotanLaOale

7020 puncte

mihaelar63

6050 puncte

Andreea Caroline

5610 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Ostropel de peste
  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi aromatizați, la cuptor

de vasimur 3

ieri la 19:41

Desert Tarta Padurea Neagra- Black Forest Pie

de Oana 9

ieri la 17:28

Aperitiv tarta cu ciuperci si spanac

de Oana 9

ieri la 17:07

RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu ness