Gherute de pisica

de meosiris in Prajituri, 29 Dec 2010 | 2834 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 150 g ciocolata neagra
  • 100 g ciocolata alba
  • 100 g zahar pudra
  • 250 g unt moale
  • 1 plic zahar vanilat
  • 300 g faina
  • sare
  • 2 albusuri
Portii: 14
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gherute de pisica:

Se topesc pe baie de aburi 50g ciocolata neagra si apoi se lasa sa se raceasca un pic.


Se mixeaza bine untul cu zaharul vanilat, apoi se inglobeaza faina, zaharul pudra, sarea si albusurile batute spuma.


La sfarsit se adauga si ciocolata topita.


Omogenizam aluatul.


Aluatul se spriteaza pe tava tapetata cu hartie de copt, apoi se baga in cuptorul preincalzit la 200C si se coc 10 minute. Cand le scoatem din cuptor, daca apasam un pic cu degetul pe un fursec, vom observa ca sunt moi, dar dupa ce se racesc, devin mai tari.

Separat topim 100g ciocolata alba si 100g ciocolata neagra. Prin aceasta ciocolata dam fursecurile dupa ce sunt racite bine. Le lasam deoparte sa se intareasca ciocolata pe ele, apoi sunt numai bune de servit.


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Gherute de pisica" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (17)

MotanLaOale 1

30.12.2010, 15:32

de pisica?????.....sigur ???? arata bine

meosiris 1

03.01.2011, 08:20

De pisica cu siguranta ...la gust zici ca sunt biscuiti cumparati. E o reteta absolut delicioasa! Trebuie neaparat sa o incercati!!! Va pup cu drag pe toate!

elena1988 1

24.02.2011, 09:24

COMENTEAZA

Portia de lumina

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

Fruct dorit, fruct promis

Fruct dorit, fruct promis

„Tot ce e bun în viaţă ori e imoral, ori ilegal, ori îngraşă”, cam aşa zice o zicală din secolul nostru. În general, lucrurile dorite , poftite, nu cresc pe oriunde şi nu se găsesc din abundenţă la tot pasul...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

14800 puncte

Camelya

10120 puncte

Lau

Lau 9

8870 puncte

mirela0911

8470 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!