Chec zebra din albusuri

de Lau in Prajituri, 6 Oct 2011 | 5571 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 6 albusuri
  • 6 linguri zahar pudra
  • 10 linguri faina
  • un praf de sare
  • 5 linguri ulei
  • 1 ciocolata amaruie
  • 1 praf de copt
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chec zebra din albusuri:

Albusurile se bat spuma cu un praf de sare, se aduaga zaharul si se mixeaza pana devine o spuma lucioasa. Se adauga uleiul treptat. Faina se amesteca cu praful de copt, se adauga treptat in compozitia de albusuri. Se adauga esenta si se amesteca. Impartim compozitia in 2.


Topim ciocolata cu 2-3 linguri de lapte si o adaugam la o compozitie


Ungem 2 tavi cu ulei si tapetam cu faina, punem 2 linguri de compozitie alba, 2 linguri de compozitie maro,continuam cate una din fiecare


Dam la cuptorul incalzit pana trece testul cu scobitoarea


Lasam sa se raceasca in tava, apoi pudram cu zahar pudra

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Chec zebra din albusuri" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Easy Curl

- 20 %
169.99 lei
135.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (17)

gaby_gabytza 1

14.10.2011, 10:13

ce bine arata

Denissa 1

14.10.2011, 20:01

arata extraordinar

Denissa 1

14.10.2011, 20:02

pot gusta o feliuta?

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

10710 puncte

RODIMUR

9990 puncte

noiinbucatarie

6740 puncte

oanapl

6150 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Chec in trei culori