Chec zebra din albusuri

de Lau in Prajituri, 6 Oct 2011 | 5697 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 6 albusuri
  • 6 linguri zahar pudra
  • 10 linguri faina
  • un praf de sare
  • 5 linguri ulei
  • 1 ciocolata amaruie
  • 1 praf de copt
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chec zebra din albusuri:

Albusurile se bat spuma cu un praf de sare, se aduaga zaharul si se mixeaza pana devine o spuma lucioasa. Se adauga uleiul treptat. Faina se amesteca cu praful de copt, se adauga treptat in compozitia de albusuri. Se adauga esenta si se amesteca. Impartim compozitia in 2.


Topim ciocolata cu 2-3 linguri de lapte si o adaugam la o compozitie


Ungem 2 tavi cu ulei si tapetam cu faina, punem 2 linguri de compozitie alba, 2 linguri de compozitie maro,continuam cate una din fiecare


Dam la cuptorul incalzit pana trece testul cu scobitoarea


Lasam sa se raceasca in tava, apoi pudram cu zahar pudra

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Chec zebra din albusuri" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (17)

gaby_gabytza 1

14.10.2011, 10:13

ce bine arata

Denissa 1

14.10.2011, 20:01

arata extraordinar

Denissa 1

14.10.2011, 20:02

pot gusta o feliuta?

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

noiinbucatarie

10170 puncte

Lau

Lau 9

7830 puncte

MotanLaOale

7020 puncte

mihaelar63

6050 puncte

Andreea Caroline

5610 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Guguluf cu ciocolata, miez de nuca, cocos si stafide