Chec zebra din albusuri

de Lau in Prajituri, 6 Oct 2011 | 5256 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 6 albusuri
  • 6 linguri zahar pudra
  • 10 linguri faina
  • un praf de sare
  • 5 linguri ulei
  • 1 ciocolata amaruie
  • 1 praf de copt
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chec zebra din albusuri:

Albusurile se bat spuma cu un praf de sare, se aduaga zaharul si se mixeaza pana devine o spuma lucioasa. Se adauga uleiul treptat. Faina se amesteca cu praful de copt, se adauga treptat in compozitia de albusuri. Se adauga esenta si se amesteca. Impartim compozitia in 2.


Topim ciocolata cu 2-3 linguri de lapte si o adaugam la o compozitie


Ungem 2 tavi cu ulei si tapetam cu faina, punem 2 linguri de compozitie alba, 2 linguri de compozitie maro,continuam cate una din fiecare


Dam la cuptorul incalzit pana trece testul cu scobitoarea


Lasam sa se raceasca in tava, apoi pudram cu zahar pudra

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Chec zebra din albusuri" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Hand Mixer Bleu

- 43 %
69.99 lei
39.99 lei

COMENTARII (17)

gaby_gabytza 1

14.10.2011, 10:13

ce bine arata

Denissa 1

14.10.2011, 20:01

arata extraordinar

Denissa 1

14.10.2011, 20:02

pot gusta o feliuta?

COMENTEAZA

Portia de lumina

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

Fruct dorit, fruct promis

Fruct dorit, fruct promis

„Tot ce e bun în viaţă ori e imoral, ori ilegal, ori îngraşă”, cam aşa zice o zicală din secolul nostru. În general, lucrurile dorite , poftite, nu cresc pe oriunde şi nu se găsesc din abundenţă la tot pasul...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

14800 puncte

Camelya

10120 puncte

Lau

Lau 9

8870 puncte

mirela0911

8470 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Stufat cu carne de porc

de ancutsa 5

ieri la 22:30

Cuburi de biscuiti cu cocos si rulouri cu vanilie

de GeorgiG 5

ieri la 22:03

Clatite aperitiv cu pate si cascaval

de Rocsi 9

ieri la 19:08