Checuri-aperitiv cu fasole, ardei copti, branza topita si carnati

de Andra_Constantinescu in Aperitive / Garnituri, 27 Sep 2015 | 2361 vizualizari

 

Pentru "Pachetelul vesel" v-am pregatit doua checuri-aperitiv tare gustoase, poate le incercati si voi.

 

INGREDIENTE

  • 4 oua;
  • 4 linguri ulei;
  • 400 ml lapte;
  • o conserva de fasole alba boabe de 400 g;
  • 400 g ardei copt in otet;
  • 12 felii de branza topita cu smantana de la Delaco (230 g);
  • 400 g faina;
  • un praf de sare;
  • un praf de copt (10g);
  • doi carnati oltenesti;
  • 2 lingurite ketchup dulce;
  • seminte de susan.
Portii: 20
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Checuri-aperitiv cu fasole, ardei copti, branza topita si carnati:

Se da drumul la cuptor pentru a se incalzi.


Carnatii se frig intregi la tigaie.


Intr-un castron se pun intai ingredientele lichide: ouale, uleiul si laptele si se amesteca. Se adauga fasolea (clatita cu apa rece si scursa), ardeiul copt taiat, branza topita taiata cubulete, faina, sarea si praful de copt si se omogenizeaza compozitia.


Se ung doua tavi de chec cu ulei si se tapeteaza cu hartie de copt, apoi se toarna aceasta compozitie in ele. Se pune in fiecare tava cate un carnat la mijloc, impingandu-l usor inauntru. Se pune ketchup dulce pe deasupra, apoi se presara seminte de susan si se baga tavile la cuptor pana cand checurile se rumenesc frumos. Se pot taia caldute.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Checuri-aperitiv cu fasole, ardei copti, branza topita si carnati" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 14 %
499.99 lei
429.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (21)

Panacris 1

30.09.2015, 11:40

Xandrinne 1

12.12.2015, 23:16

noiinbucatarie 1

27.12.2016, 13:23

cat de bine arata!!!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Valurile Dunarii (Donauwellen)
  • 14

    J

  • 15

    V

  • 16

    S

  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Ciupercute umplute