Cheescake cu cireșe și lămâie

de Panacris in Dulciuri, 4 Iun 2013 | 976 vizualizari

 

Un dulce super rapi si delicios, dacă ai tot ce-ți trebuie prin frigider sau cămară. Spor la treabă!

 

INGREDIENTE

Pentru blat:

  • biscuții sau fursecuri cca. 500 g,
  • dulceață de cireșe Panacris 1 borcan de cca. 400 ml,
  • unt 200 g,
  • cacao 2-3 linguri,

Pentru cremă:

  • mascarpone 2 cutii, cca. 500 g,
  • brânzică Ceva fin de la Delaco 1 cutie,
  • smântână pentru frișcă cca. 200 ml,
  • sos de vanilie cca. 100 ml,
  • zahăr pudră după gust cca 100 g.
  • coaja și zeama de la 1 lămâie.
Portii: 12
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cheescake cu cireșe și lămâie:

Biscuții sau fursecurile, se sfârâmă sau se mărunțesc cu ajutorul robotului. Între timp se topește untul. Într-un vas mare se amestecă biscuții mărunțiți, untul topit, dulceața de cireșe și cacaoa, amestecându-se până ce se omogenizează toate ingredientele.


Se așează într-o formă de tort cu fundul detașabil și se așează la rece ptr cca. 1 oră. Între timp se amestecă brânza mascarpone, branzica Ceva fin, csosul de vanilie (poate fi și budincă de vanilie), coaja și zeama de lămâie și puțin zahăr pudră, până se obține o cremă spumoasă.


Frișca bătută se adaugă la final și se amestecă uțor până ce se înglobează în crema de brânză. Se așează crema peste baltul de biscuți, se dă la rece cca.2 ore, la servire se ornează cu cireșe din dulceață, și frunze de mentă.


Se poate servi ca atare sau cu sos de vanilie.


Poftă bună!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Cheescake cu cireșe și lămâie" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 15 %
389.99 lei
329.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (22)

Rocsi 1

04.06.2013, 14:56

Mmmm ce bun o mai fi

Angelina_Elena 1

05.06.2013, 17:07

Delicios, imi place mult!

mihaelar63 1

05.06.2013, 17:45

imi place dulceata Panacris , spaghetele Panacris , sosul Panacris s.a.m. d
eu de cate ori editez vreo reteta si este facuta dupa libera pofta mea , imi vine sa scriu tara Mihaela

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Friganele sandwich
  • 18

    MA

  • 19

    MI

  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu branza, stafide, banana si piersici