Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.
citeste mai mult
Multe persoane nu cunosc beneficiile acestor mici perle numite tapioca sau perle de japonia cum le numesc francezii;este foarte hranitoare atat pentru copii chiar si bebelusi(medicul pediatru din Franta i-a recomandat fetei mele sa-i dea Evei lapte facut cu faina de tapioca;nu a fost nevoie pentru ca laptele de mama este cel mai bun)dar si pentru adulti;mie-mi place foarte mult;este a doua oara cand fac aceasta budinca iar de data aceasta am imbunatatit-o cu mai multe sortimente de garnituri.
Tapioca se pune intr-un bol cu 1cana de apa si se lasa 10min dupa care se scurge apa si se pun intr0un vas cu laptele si zahar;se amesteca mereu sa nu se prinda de vas si se tine pe foc mic pana se ingroasa; cat timp se raceste,se mixeaza frisca adaugand cate o lingura de nuca da cocos.In cupe se pun cate 2-3linguri de budinca(depinde de marimea cupelor),deasupra eu am pus gem de caise si caise taiate,dulceata de catina si fructe,dulceata de visine si fructe iar in cupa a patra am pus doar mure si afine(toate de la congelator)si de asemenea cate o lingurita de crema de cocos in fiecare cupa;nu va imaginati cat de delicioasa est.
Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.
citeste mai mult