Gogosi cu branza si marar

de elena1988 in Dulciuri, 12 Feb 2011 | 5257 vizualizari

 

Au fost foarte bune, aluatul de gogosi dulceag, branza sarata, si apoi date prin zahar pudra, au fost nemaipomenite, merita incercate.

 

INGREDIENTE

  • 500 gr de faina
  • 25 gr de drojdie
  • 50 ml lapte
  • 50 gr de unt
  • 3 oua
  • 200 gr zahar
  • esenta de vanilie
  • coaja de portocala si lamaie
  • o legatura de marar mai mica, mai sfrijita
  • 1 ou batut
  • telemea de vaca
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gogosi cu branza si marar:

Se dizolva drojdia in laptele caldut, se adauga un pic de faina se amesteca,se pun ouale cu zaharul, esenta, cojile de lamaie si portocala, se adauga restul de faina si untul.



Se framanta aluatul si se pune la dospit 1-2 ore. Dupa ce a crescut se unge blatul de lucru cu ulei, se mai framanta putin si cu un disc rotund se fac cercuri medii.


Branza se da pe razatoare si se amesteca cu oul batut si mararul, apoi se pune cate o lingurita plina de branza, se pune al doilea cerc si se ciupesc bine de tot pe margini, altfel se vor desface in timpul prajirii


Se prajesc in baie de ulei fierbinte cateva secunde sau 1 minut. Se pun pe o farfurie cu servetele ca sa absoarba uleiul.


Se servesc cu zahar pudra. Sunt foarte bune se topesc in gura de moi ce sunt.



Pofta Buna!

 

TIPS-URI

1

Daca nu le lipiti bine se vor desface, mie mi s-a desfacut una, dar a fost foarte frumoasa arata ca o scoica, am pus poza mai jos.

Daca ti-a placut reteta noastra "Gogosi cu branza si marar" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style White

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (28)

elena1988 1

24.02.2011, 10:28

mamaieelena

adry88 1

04.07.2011, 15:56

oana_pisicutza16 1

10.04.2012, 21:59

tare gustoase

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Musaca cu piure de cartofi
  • 16

    S

  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Cheesecake cu ciocolata