Cheesecake

de Lau in Prajituri, 13 Apr 2012 | 1619 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 200 g biscuiti sfaramati
  • 2 linguri nuca de cocs
  • 3-4 linguri de zahar
  • esenta de migdale
  • 100 g unt
  • CREMA
  • 500 g branza
  • 100 g zahar
  • 200 g frisca
  • 200 g smantana
  • 1 plic gelatina
  • 60 ml apa
  • 3 linguri de zahar
  • esenta de vanilie
  • 1 praf de sare
  • GLAZURA
  • 1 plic glazura caramel
  • 3- lingurite apa
  • ciocolata
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cheesecake:

Biscuitii ii amestecam cu zaharul, esenta, nuca de cocos si untul topit pana absoarbe tot untul.


O tava cu pereti detasabili o ungem cu ulei si asezam folie alimentara, adaugam biscuitii si cu o lingura presam bine.


CREMA-branza se freaca bine cu zaharul, se adauga esenta si praful de sare. Frisca se bate bine cu cele 3 linguri de zahar, smantana se adauga in frisca si apoi se combina cu branza. Se adauga gelatina pregatita conform instructiunilor de pe plic. Compozitia se toarna peste blatul de biscuiti si se da la rece 3-4 ore.


Am adaugat in mijloc bucati de rahat topite putin (am pus intr-un ibric 200 ml de apa si bucati de rahat, am lasam sa fiarba putin)


Am ornat cu glazura de caramel (care la mine nu s-a intarit si am intepat-o cu cutitul si a intrat si in crema)

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Cheesecake" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 40 %
299.99 lei
179.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (19)

Lau 1

14.04.2012, 16:49

Maria68 1

15.04.2012, 17:31

un deliciu total

Lau 1

15.04.2012, 17:33

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Fasole batuta
  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

  • 24

    V

  • 25

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tarta cu pui rotisat si ciuperci

de xana 5

la 12:36

Placinta cu ton, ardei și masline

de oanapl 6

ieri la 23:43

Negresa de post cu nuci

ieri la 17:52

Cartofi la grill, cu spanac și usturoi

de RODIMUR 5

ieri la 17:43

Placinta impletita cu branza, pere și mere

de oanapl 6

ieri la 16:16

RETETA RECOMANDATA
Eierschecke - Prajitura cu branza si crema de oua