Cheesecake

de Lau in Prajituri, 13 Apr 2012 | 1511 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 200 g biscuiti sfaramati
  • 2 linguri nuca de cocs
  • 3-4 linguri de zahar
  • esenta de migdale
  • 100 g unt
  • CREMA
  • 500 g branza
  • 100 g zahar
  • 200 g frisca
  • 200 g smantana
  • 1 plic gelatina
  • 60 ml apa
  • 3 linguri de zahar
  • esenta de vanilie
  • 1 praf de sare
  • GLAZURA
  • 1 plic glazura caramel
  • 3- lingurite apa
  • ciocolata
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cheesecake:

Biscuitii ii amestecam cu zaharul, esenta, nuca de cocos si untul topit pana absoarbe tot untul.

O tava cu pereti detasabili o ungem cu ulei si asezam folie alimentara, adaugam biscuitii si cu o lingura presam bine.

CREMA-branza se freaca bine cu zaharul, se adauga esenta si praful de sare. Frisca se bate bine cu cele 3 linguri de zahar, smantana se adauga in frisca si apoi se combina cu branza. Se adauga gelatina pregatita conform instructiunilor de pe plic. Compozitia se toarna peste blatul de biscuiti si se da la rece 3-4 ore.

Am adaugat in mijloc bucati de rahat topite putin (am pus intr-un ibric 200 ml de apa si bucati de rahat, am lasam sa fiarba putin)

Am ornat cu glazura de caramel (care la mine nu s-a intarit si am intepat-o cu cutitul si a intrat si in crema)

 

RETETA IN IMAGINI

Cheesecake-0
Cheesecake-1
Cheesecake-2
Cheesecake-3
Cheesecake-4
Cheesecake-5

COMENTARII (19)

Lau

Lau 1

14.04.2012, 16:49

Maria68

Maria68 1

15.04.2012, 17:31

un deliciu total

Lau

Lau 1

15.04.2012, 17:33

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

mihaelar63

7550 puncte

Rocsi

7000 puncte

katty

6540 puncte

mirela0911

5500 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!