Cheesecake cu capsuni

de papabundetot in Prajituri, 17 Mar 2014 | 2644 vizualizari

 

Am pregatit ieri un delicios desert,usor si rapid,cu ingrediente putine,dar cu un gust minunat pe care va invit sa il incercati si cu siguranta va va placea ce iese in final :)

 

INGREDIENTE

  • Am folosit pentru blat:
  • 400 gr biscuiti simpli
  • 250 gr unt
  • Pentru crema:
  • 200 gr branza slaba de vaci
  • 200 gr branza Philadelphia
  • 250 gr Branza Ricotta
  • 150 gr capsuni (congelate)
  • 4 linguri faina
  • 3 oua
  • 4 linguri zahar pudra
  • esenta de vanilie
  • Pentru glazura:
  • 600 gr capsuni (congelate)
  • gelatina
  • 3 linguri zahar
Portii: 8
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cheesecake cu capsuni:

Blatul: Am zdrobit cu ajutorul blenderului toti biscuitii (mie din 400 gr biscuiti mi-au iesit 2 cheesecake-uri,asa ca daca faceti doar 1 injumatatiti cantitatile),am adaugat apoi peste biscuitii zdrobiti untul la temperatura camerei si am amestecat bine cu mana pentru a omogeniza compozitia.Odata amestecati bine biscuitii cu untul,am impartit in 2 parti egale compozitia si am pus-o in 2 forme de tort,pe care le-am bagat la cuptorul incins aproximativ 7 minute.



Crema: Am batut bine ouale cu zaharul si esenta,apoi am adaugat branza si am omogenizat totul,la final am adaugat faina si capsunile taiate marunt.Am asezat compozitia peste blatul din biscuiti si am dat-o apoi la cuptor pentru aproximativ 40 minute,pana cand compozitia este ferma pe margini si are aspect si consistenta gelatinoasa in mijloc.



Glazura:Intr-o craticioara am, pus capsunile si zaharul,am adaugat aproximativ 10 ml apa si am lasat la foc mic pana cand capsunile s-au inmuiat si au inceput sa se sfarame usor si compozitia s-a legat ca o dulceata.Am folosit blenderul pentru a obtine o glazura fina si lafinal, am adaugat gelatina si apoi am dat glazura la racit.



Dupa ce prajitura scoasa din cuptor s-a racit, am adaugat peste ea glazura si ea racita intre timp si apoi am bagat prajiturile la firigider pentru 4 ore.Dupaacest timp,odata prajitura racita complet se poate servi cu moderatie



Pofta mare!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Cheesecake cu capsuni" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (19)

tiby 1

18.03.2014, 08:34

_Alina_ 1

18.03.2014, 10:46

Yummy! Mai ai o felie din buatatea asta si pentru mine?

papabundetot 1

18.03.2014, 10:51

Alina, cu drag.Daca vi la mine la munca...te servesc !

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mirela0911

7940 puncte

RODIMUR

7480 puncte

mihaelar63

7360 puncte

Rocsi

7200 puncte

Rahela Velicu

6510 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu mousse de capsuni