Cheesecake cu ciocolata alba

de maria_claudia in Dulciuri, 14 Mar 2011 | 2511 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Ptr.blat:              
  • 250gr biscuiti,
  • 1ou,
  • 100gr unt,
  • 2-3 linguri lapte.
  • Ptr.crema:
  • 3oua,
  • 200gr crema de branza,
  • 200ml frisca lichida,
  • 200gr iaurt gras,
  • 200gr zahar,
  • 200gr ciocolata alba data pe razatoare,
  • 1 lingura faina
  • vanilie.
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cheesecake cu ciocolata alba:

Biscuitii se sfarma marunt, se adauga oul, untul topit, laptele si se amesteca bine . Intr-o tava rotunda unsa cu unt se aseaza compozitia de biscuiti presand bine cu ajutorul unui pahar , sa nu ramana goluri de aer.


Se mixeaza ouale cu zaharul,se adauga crema de branza,ciocolata, smantana, faina, vanilia si iaurtul amestecand usor. Crema obtinuta se rastoarna peste blatul de biscuiti si se introduce tava in cuptorul preincalzit ptr 45 minute.Se lasa la rece pentru 2-3 ore.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Cheesecake cu ciocolata alba" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Storcator citrice

- 35 %
199.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (18)

maria_claudia 1

15.03.2011, 14:09

va multumesc mult fetelor

adry88 1

03.06.2011, 11:23

bun

gaby_gabytza 1

30.09.2011, 07:50

delicioasa

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert placinta cu rahat
  • 18

    S

  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

  • 24

    V

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Prajitura Noire