Cheesecake cu ciocolata alba

de maria_claudia in Dulciuri, 14 Mar 2011 | 2700 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Ptr.blat:              
  • 250gr biscuiti,
  • 1ou,
  • 100gr unt,
  • 2-3 linguri lapte.
  • Ptr.crema:
  • 3oua,
  • 200gr crema de branza,
  • 200ml frisca lichida,
  • 200gr iaurt gras,
  • 200gr zahar,
  • 200gr ciocolata alba data pe razatoare,
  • 1 lingura faina
  • vanilie.
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cheesecake cu ciocolata alba:

Biscuitii se sfarma marunt, se adauga oul, untul topit, laptele si se amesteca bine . Intr-o tava rotunda unsa cu unt se aseaza compozitia de biscuiti presand bine cu ajutorul unui pahar , sa nu ramana goluri de aer.


Se mixeaza ouale cu zaharul,se adauga crema de branza,ciocolata, smantana, faina, vanilia si iaurtul amestecand usor. Crema obtinuta se rastoarna peste blatul de biscuiti si se introduce tava in cuptorul preincalzit ptr 45 minute.Se lasa la rece pentru 2-3 ore.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Cheesecake cu ciocolata alba" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Promo clipper set

- 20 %
199.99 lei
159.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (18)

maria_claudia 1

15.03.2011, 14:09

va multumesc mult fetelor

adry88 1

03.06.2011, 11:23

bun

gaby_gabytza 1

30.09.2011, 07:50

delicioasa

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

6830 puncte

Rocsi

4730 puncte

mirela0911

4180 puncte

 Adi

3690 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Limbi de pisica