Cheesecake cu ciocolata la slow cooker Crock-Pot 4,7 L

de Oana in Slow Cooker, 26 Mai 2015 | 4791 vizualizari

 

Un desert delicios, pe care il ador in orice forma! A iesit perfect si la slow cooker-ul Crock-Pot 4,7 L! 

 

INGREDIENTE

    • biscuiti- 200 g
    • unt topit- 80 g
    • crema de branza- 600 g
    • oua-2 buc
    • zahar- 100 g
    • coaja rasa de la o lamaie
    • vanilie- o lingurita
    • ciocolata neagra- 50 g
Portii: 8
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cheesecake cu ciocolata la slow cooker Crock-Pot 4,7 L:

  • Maruntiti biscuitii si amestecati-i cu untul topit

  • Puneti o foaie de copt in vasul slow cooker-ului CrockPot 4,7 l si adaugati biscuitii, presand bine, formand astfel baza cheesecake-ului

  • Amestecati intr-un bol crema de branza cu ouale batute, adaugati zaharul, coaja de lamaie, vanilia si ciocolata rasa, omogenizand bine compozitia

  • Turnati amestecul de branza peste baza de biscuiti

  • Setati slow cooker-ul Crock-Pot 4,7 l Digital pe functia Low, pentru 3 ore

  • Scoateti vasul de ceramica din aparat si lasati cheesecake-ul sa se raceasca complet, apoi transferati-l pe un platou si lasati-l la frigider cateva ore inainte sa-l taiati

 

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Cheesecake cu ciocolata la slow cooker Crock-Pot 4,7 L" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

Rocsi

317 puncte

mihaelar63

275 puncte

Lau

Lau 9

272 puncte

Sidy

226 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Tocanita cu ghebe si ciuperci la slow cooker Crock-Pot 4,7 L