Cheesecake cu fructe de padure

de Oana in Prajituri, 23 Iul 2014 | 4526 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 200 gr amaretti
  • 200 gr biscuiti digestivi
  • 100 gr unt
  • 500 gr branza de vaci
  • 250 gr mascarpone
  • 200 ml frisca lichida
  • 3 oua
  • 100 gr zahar brut
  • 1 lingurita coaja rasa de lamaie
  • 1 lingurita extract de vanilie
  • Topping:
  • 200 gr zmeura proaspata
  • 200 gr mure proaspete
  • 100 gr afine proaspete
  • un plic tort gelee rosu
  • 2 linguri cu zahar
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cheesecake cu fructe de padure:

Mai intai se zdrobesc biscuitii si amaretti, eu i-am pus la robot. In loc de biscuiti digestivi am gasit la Megaimage niste biscuiti sfaramiciosi cu scortisoara, o bunatate! Biscuiti maruntiti se amesteca cu untul topit si se pun intr-o forma rotunda cu pereti detasabili (diametru 22 cm). Se preseaza bine cu mana sau cu o lingura.


In vasul de la robot se amesteca apoi toate ingredientele pentru crema de branza si se toarna amestecul peste baza de biscuiti.


Se pune forma intr-o tava mai mare si se pune in cuptorul preincalzit la 180 de grade. Se lasa la copt 40-45 de minute, pana branza este inchegata bine.


Se scoata tava si se lasa la racit. Peste cheescake-ul racit se asaza fructele de padure si se prepara jeleul dupa intructiunile de pe plic, apoi se toarna deasupra. Se pune la rece cateva ore.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Cheesecake cu fructe de padure" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 15 %
389.99 lei
329.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (19)

MOKUSKA 1

24.07.2014, 08:07

Mamma miaaaa!

Lia_ 1

24.07.2014, 09:39

acesta este foarte bun. bravoooo

dantes 1

24.07.2014, 09:50

Foarte bun!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cum se face mamaliga
  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

  • 27

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu mascarpone si visine