Cheesecake cu fructe de padure (fara coacere)

de slowfoodcuisine in Prajituri, 27 Ian 2011 | 12918 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Pentru blat:
  • -300 g biscuiti
  • -200 g unt topit
  • -2 linguri zahar
  • Pentru crema de branza:
  • -5 cutii branza Philadelphia
  • -200 g frisca lichida
  • -2 pachete gelatina pentru prajituri
  • -4 linguri zahar
  • -400 g fructe de padure
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cheesecake cu fructe de padure (fara coacere):

Punem in vasul robotului de bucatarie biscuitii si ii macinam marunt. Adaugam untul topit si zaharul si omogenizam.


Intr-o forma de tort cu marginile detasabile (eu n-am avut si am folosit o oala tapetata cu folie alimentara)asezam compozitia si o nivelam. Stratul format nu ar trebui sa aiba mai mult de 1 cm grosime. Dam vasul la frigider. Untul se va intari si se va forma baza pentru crema de branza.


Urmatorul pas este prepararea cremei de branza. Inmuiem gelatina pentru 10 minute in apa si apoi o incalzim usor fara a o fierbe. In vasul aceluiasi robot de bucatarie (nu am mai multe), mixam crema de branza cu zaharul, adaugam gelatina si frisca batuta.


Incorporam si fructele de padure intregi (pastram cateva si pentru decor), turnam peste blatul de biscuiti si introducem la frigider pentru 3-4 ore. Ideal este sa stea peste noapte.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cheesecake cu fructe de padure (fara coacere)" nu uita sa-i faci un review.
Concurs - Reteta anului 2020

Recomandari pentru tine si casa ta

Barista Espresso Machine

- 700 lei
1699.99 lei
999.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (13)

MotanLaOale 1

28.01.2011, 08:00

lia maria 1

28.01.2011, 10:01

zaharia_mihaela2005 1

28.01.2011, 11:20

COMENTEAZA

Concurs - Reteta anului 2020
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Panacris

8321 puncte

katty

6278 puncte

Rocsi

5970 puncte

mihaelar63

5724 puncte

mirela0911

3090 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Drob de pui in aluat de foietaj
  • 15

    J

  • 16

    V

  • 17

    S

  • 18

    D

  • 19

    L

  • 20

    MA

  • 21

    MI

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Cheesecake ciocolatos