Cheesecake cu jeleu de struguri

de Lau in Dulciuri, 18 Iul 2015 | 4193 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 300 g biscuiti
  • 150 g unt topit
  • Umplutura
  • 500 g branza de vaci
  • 200 g frisca
  • esenta de vanilie
  • 150 g zahar pudra
  • 1 plic gelatina
  • Jeleu de struguri
  • 300 g compot de struguri
  • 1 plic gelatina
Portii: 8
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cheesecake cu jeleu de struguri:

Maruntim biscuiti cu ajutorul blenderului,peste ei adaugam untul topit si amestecam pana ce biscuiti abosrb untul,

Tapetam o tava cu pereti detasabili cu folie alimentara,adaugam biscuiti si cu ajutorul unei canite,linguri apasam foarte bine astfel incat blatul sa fie uniform.

Dam tava la frigider pana vom pregati umplutura,

Pentru umplutura mixam branza de vaci pana devine cremoasa,adaugam zaharul pudra,esenta si mai mixam pana ce se topeste zaharul,

Adaugam frisca mixata,amestecam bine dupa care adaugam gelatina pregatita conform instructiunilor de pe plic(eu folosesc apa cat sa acopere granulele)amestecam bine.

Turnam compozitia in tava,niveam si dam la rece 2 ore,

Pentru jeleu-intr-o cratita adaugam compotul de struguri(fara fructe)si punem pe foc sa se incalzeasca putin.

Intre timp pregatim gelatina conform instructiunilor de pe plic,adaugam peste siropul caldut,amestecam bine lasam cca 3 min la temperatura camerei(pana incepe sa se inchege)

Scoatem tava de la frigider si adaugam deasupra struguri(din compot)si turnam siropul deasupra

Dam din nou la frigider pana ce se intareste  bine.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Cheesecake cu jeleu de struguri" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

 Varza de Bruxelles cu chorizo, smantana si parmezan

ieri la 16:48

Papanasi cu branza si cocos

ieri la 16:37

Briose Ferrero

de Rocsi 9

pe 18.05 la 11:34

Desert prajitura cu urda si visine

de oanapl 7

pe 15.05 la 16:32

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

3564 puncte

Constelatialeu

1651 puncte

dantes

1646 puncte

Bya Ralu

1303 puncte

mirela0911

1250 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Labute de pisica cu crema de ciocolata