Cheesecake cu mascarpone si capsuni

de Catalinaflorea in Dulciuri, 3 Iun 2015 | 2216 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Blat:
  • 300 g biscuiti,eu am pus cu ciocolata
  • 60 g unt
  • Crema:
  • 500 g mascarpone
  • 250 g frisca dulce
  • o esenta de vanilie
  • 80 g zahar
  • Jeleu:
  • un plic de gelatina
  • 300 g capsuni
  • 3 lg zahar
  • capsuni pentru decor
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cheesecake cu mascarpone si capsuni:

Biscuitii se pun la robot si se macina bine;peste ei se toarna untul topit si se amesteca bine cu o lingura. "Aluatul" rezultat se pune intr-o tava cu fundul detasabil si se preseaza cu o cana. Mascarpnele se mixeaza cu zaharul si esenta de vanilie, apoi se adauga frisca si se amesteca cu lingura.


Capsunile alese pentru decor se taie in jumatate sau sferturi si se orneaza marginile tavii; se toarna apoi crema deasupra si se da la rece in frigider.


Cele 300 g capsuni se taie si se pun intr-o oala,se pune zaharul si se lasa la fiert. Capsunile se paseaza si se lasa la racit.Se hidrateaza plicul de gelatina (10 g) in 100 ml apa. Dupa ce se intareste gelatina(10 min) se toarna peste capsunile calde si se amesteca astel incat sa se topeasca gelatina.


Dupa ce se raceste definitiv, jeleul se toarna peste prajitura si se lasa la racit pentru cateva ore sau mai bine peste noapte.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Cheesecake cu mascarpone si capsuni" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (10)

Bunica 1

03.06.2015, 14:12

Ce bunătate!

Rocsi 1

03.06.2015, 19:41

Imi placeeee

Gicuta69 1

03.06.2015, 20:32

O bunatate!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

9130 puncte

RODIMUR

7390 puncte

Rocsi

6240 puncte

Lau

Lau 9

5730 puncte

Satisfyyourcravings

5250 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Aripioare cu sos
  • 08

    J

  • 09

    V

  • 10

    S

  • 11

    D

  • 12

    L

  • 13

    MA

  • 14

    MI

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Tort Diplomat cu mascarpone si fructe de padure