Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult
Ideea apartine lui Edith Frincu, eu am mai umblat ca de obicei la ingrediente:)))
Intr-un bol mixam ouale cu praful de sare si cu indulcitorul.
Adaugam pe rand quark-ul, budinca de vanilie si esenta de vanilie si mixam la viteza mica pana la omogenizare.
Luam 3-4 linguri din compozitie si le punem intr-o cana, iar peste ele punem murele zdrobite (puteti pune colorant insa eu n-am vrut) si esenta de trandafiri.
Tapetam o tava rotunda (cu diam 26 cm ) cu hartie de copt si turnam compozitia.
Peste aceasta punem din loc in loc cate o lingurita din compozitia colorata cu esenta de trandafiri, iar apoi cu o scobitoare facem diferite forme.
Dam tava la cuptor la foc mic pentru aprox 40-45 min pana cand compozitia se leaga.
Cand este gata se scoate tava din cuptor si se lasa la racit.
Se pastreaza la rece.
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult