Cheesecake Dukan

de mimmi in Dulciuri, 14 Apr 2013 | 3125 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Ingrediente crusta:
  • 1 ou intreg + un albus de ou
  • un praf de sare
  • 4 linguri tarate de ovaz
  • 1 lingura zahar

Crema de branza:

  • 250 g branza de vaci cu 0,2 % grasime
  • un iaurt mic cu 0 % grasime
  • 2 linguri indulcitor (xylitol)
  • 1 ou
  • esenta de vanilie
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cheesecake Dukan:

Prima data ne ocupam de blat :


Separam ouale. Mixam galbenusul cu zaharul. Mixam albusurile cu un praf de sare. Adaugam peste galbenus,albusurile si cele 4 linguri de tarate. Amestecam cu dosul unei linguri,incet pentru a nu se lasa albusurile. Tapetam o tava cu hartie de copt,turnam compozitia si o dam la cuptor pentru cca 25 de minute,pana s-a rumenit. Intre timp pregatim crema: Mixam oul cu indulcitorul,branza,zaharul si esenta de vanilie. Dupa ce s-a rumenit blatul,turnam crema peste si il mai dam la cuptor pentru cca 25-30 de minute,pana s-a inchegat crema. Il lasam la racit dupa care il putem taia. Pofta Buna!

Cheesecake-ul se poate consuma atat in etapa de atac cat si in croaziera .

Cei ce sunt in etapa de atac il puteti consuma in 3 zile/persoana,iar ce ce sunt in etapa de croaziera il pot consuma in 2 zile/persoana.

Am folosit o tava de chec.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Cheesecake Dukan" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (11)

mimmi 1

14.04.2013, 16:51

Gaby,draga mea,in etapa de atac fiecare poate consuma 1 lingura jumate de tarate de ovaz si iti ajunge cheesecake-ul 3 zile.
Cei ce sunt in etapa de croaziera pot consuma 2 linguri de tarate pe zi si atunci pot consuma cheesecake-ul in doua zile

Bya Ralu 1

14.04.2013, 18:40

bun

Rocsi 1

14.04.2013, 20:56

O bunatate

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Bulion din rosii
  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

  • 24

    D

  • 25

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Cheesecake cu dulce de leche