Inghetata cu cafea

de Miha in Dulciuri, 24 Aug 2009 | 1621 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 galbenusuri
  • 100 g zahar
  • 150 ml cafea tare
  • 100 ml lapte
  • 250 g mascarpone
  • 250 ml frisca lichida
Portii: 4
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Inghetata cu cafea:

Galnenusurile se mixeaza cu zaharul pana devin ca o crema. Se adauga laptele si se pune la fiert,pana se ingroasa putin,amestecand continuu.Dupa aceea se toarna si cafeaua,cate putin.Se da deoparte si se lasa la racit.

Intre timp vom bate frisca si o vom amesteca cu mascarpone.

Dupa ce s-a racit compozitia de galbenusuri cu cafea,se pune frisca cu mascarpone si se omogenizeaza.

Se da la congelator pentru cateva ore.

Delicioasa!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Inghetata cu cafea" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (7)

Miha 1

24.08.2009, 14:57

Sabina,tu mi-ai starnit pofta cu ingheata ta de cafea. Doar ca eu am facut alta combinatie!

Miha 1

24.08.2009, 14:58

Oana,sunt convinsa ca era delicioasa inghetata de la Firenze,dar cum io n-am cum sa ajung acolo,ma multumesc cu ce pot face acasa.

Sabina 1

24.08.2009, 18:05

O sa o fac si eu pe aceasta ...cat de curand!!!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Fruct dorit, fruct promis

Fruct dorit, fruct promis

„Tot ce e bun în viaţă ori e imoral, ori ilegal, ori îngraşă”, cam aşa zice o zicală din secolul nostru. În general, lucrurile dorite , poftite, nu cresc pe oriunde şi nu se găsesc din abundenţă la tot pasul...

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

mihaelar63

7550 puncte

Rocsi

7000 puncte

katty

6540 puncte

mirela0911

5500 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Chec savarina cu frisca si capsuni
  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

  • 22

    D

  • 23

    L

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!