"Cheesecake" la pahar

de mimmi in Dulciuri, 13 Iul 2012 | 3836 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 50 g biscuiti digestivi
  • 150 g branza de vaci
  • 1 lingura miere
  • 1 lingurita coaja rasa de portocala
  • capsuni
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA "Cheesecake" la pahar:

Reteta eu am facut-o mai demult, acum daca nu mai gasiti capsuni, ii puteti inlocui cu alte fructe de sezon !

Mixam biscuitii in robot sau ii punem intr-o punga cu fermoar si ii zdrobim cu facaletul. Ii asezam pe fundul unui pahar/bol. Amestecam branza de vaci scursa cu mierea si coaja de portocala si asezam peste stratul de biscuiti. In branza putem taia si cativa capsuni. Ornam cu capsuni si gata desertul.

Enjoy !

Daca ti-a placut reteta noastra ""Cheesecake" la pahar" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Desert la cupa, cu ciocolata alba si dulceata de trandafiri