Fursecuri

de gaby_duceag in Dulciuri, 3 Noi 2009 | 3944 vizualizari

 

o reteta preluata de pe blogul doamnei EDITH FRANCU.
Multumiri!>:d

 

INGREDIENTE

  • 4 oua
  • 250 g zahar
  • 250 ml ulei
  • 450 g faina
  • 1 fiola esenta de vanilie
  • 50 g ciocolata lapte
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fursecuri:

Se mixeaza ouale cu zaharul aproximativ 2-3minute


Apoi se adauga uleiul, putin cate putin, se pune apoi faina in ploaie (fara a mixa,amestecam cu lingura)

iar la sfarsit adaugam si fiola de vanilie.


tapetam o tava cu hartie de copt si luam din pasta obtinuta si punem in seringa facand diferite forme in tava


(eu n-am rabdare,primele ler-am pus cu ajutorul unei pungi,iar pt.a doua tavaam luat frumusel cu o lingurita:))))


bagam la cuptor la foc mediu(170-175)pt 10-15minute


cand s-au racit le-am ornat(vorba vine,ca numa' ornat nu-i ala:))),cu ciocolata topita

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Fursecuri" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (6)

gaby_duceag 1

04.11.2009, 22:14

erau pe vremuri niste fursecuri la cofetarie;cand eram eu copil...nu stiu cum sa ti le descriu...
uite asa aratau:
http://www.patiseriademetrela.ro/images/cofetarie/10.jpg doar ca nu aveau fructe,erau simple

gaby_duceag 1

06.11.2009, 22:24

Silviuta.nu cred ca e vorba de "dat bine"insa imaginile ajuta tare mult in realizarea unei retete,mai ales pt incepatori.Poti vedea consistenta pe care trebuie s-o aiba un anumit amestec in anumite faze ale prepararii.
Ne-am bucura cu totii daca ni te-ai alatura si ai scrie chiar si fara poze.
Revenind la fursecuri,ma refer la spritatele simple,alea ce ti se topeau in gura de fragede ce erau

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

RODIMUR

6830 puncte

Rocsi

4730 puncte

mirela0911

4180 puncte

 Adi

3690 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Salata Mimoza
  • 18

    MA

  • 19

    MI

  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

RETETA RECOMANDATA
Cozonac