Budinca de spaghete, cu branza si stafide

de Ina in Dulciuri, 6 Noi 2012 | 18663 vizualizari

 

Un desert gustos in orice moment al zilei :)

 

INGREDIENTE

  • un pachet de spaghete
  • 200 g branza usor sarata
  • 150 g zahar
  • 150 g stafide aurii
  • 5 oua
  • extract sau pudra de vanilie
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Budinca de spaghete, cu branza si stafide:

Spaghetele se fierb conform instructiunilor de pe pachet, in apa cu sare . Cand sunt fierte oprim focul, dar lasam vasul acoperit cu capacul, inca 20 minute, apoi  scurgem apa si punem spaghetele intr-o sita, sub jet de apa rece. 

Ungem cu unt un vas termorezistent ( o tava) si turnam jumatate din cantitatea de spaghete. Presaram 2-3 linguri cu zahar si jumatate din cantitatea de branza rasa si stafide . 

Batem ouale cu restul de zahar , adaugam cateva picaturi de extract de vanilie si turnam jumatate din cantitate peste spaghetele din tava. 

Continuam cu aranjatul celeilalte jumatati din cantitatea de spaghete, branza, stafide si terminam cu restul de oua batute cu zahar.

Dam tava la cuptor, la foc mic, pana cand oul se leaga bine , iar spaghetele capata o tenta aurie. 

Se servesc calde sau reci, pudrate cu zahar.

Daca ti-a placut reteta noastra "Budinca de spaghete, cu branza si stafide" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (25)

alinacetean 1

29.04.2013, 16:06

Delicios arata!E preferata mea,din copilarie

Hellena_7 1

29.04.2013, 16:13

Bucataras Monica 1

29.04.2013, 16:28

imi place , arata ca o prajitura

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta gustoasa de pasca fara aluat, cu fistic si fulgi de ciocolata

ieri la 12:38

Prajitura cu banane si mere - Un desert rapid si aromat

de oanapl 7

pe 14.04 la 21:13

Reteta de desert rapid cu mandarine si ciocolata

pe 14.04 la 14:24

Reteta de bruschete savuroase cu carnea ramasa

pe 14.04 la 11:37

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Vargabeles (Budinca cu paste, branza, stafide)