Chicken Piccata(piept de pui cu unt,lamaie,capere)

de crisad in Pui, 16 Ian 2010 | 6862 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • piept  de pui,
  • capere
  • unt
  • lamaie
  • 2-3 ling de faina
  • sare piper busuioc
  • ulei de masline
  • ciuperci 
  • usturoi
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chicken Piccata(piept de pui cu unt,lamaie,capere):

pieptul de pui se feliaza putin mai gros decat la snitele se sareaza si se da prin faina amestecata cu piper si busuioc

in tigaie am pus la topit untul cu ulei de maslina (cam 3 linguri de ulei)si am prajit feliile de pui dupa ce s-au prajit se scot pe un platou si se tin la cald (eu le-am acoperit cu folie)

adaugati jumate de pahar de vin(sau supa de pui ), caperele (se pun in functie de gust), cateva linguri de zeama de lamaie la ce a ramas in tigaie ,usturoiul tocat  si ciupercile taiate felii (am avut cam 6 ciupercute )si amestecati bine ca sa se desprinda tot ce s-a lipit de fundul tigaii, plus o bucatica de unt si lasati la foc pana se inmoaie ciupercile
Turnati peste feliile calde de pui, si gata

noi l-am servit cu conopida gratinata

Daca ti-a placut reteta noastra "Chicken Piccata(piept de pui cu unt,lamaie,capere)" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (5)

Teo 1

16.01.2010, 23:07

o portie cat de mica ,as dori si eu !

crisad 1

17.01.2010, 08:22

data viitoare va invit . acum a disparut tot

elena1988 1

15.03.2011, 13:44

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Sunculita taraneasca cu legume, in punga, la cuptor

de vasimur 4

ieri la 16:43

Reteta de bors rosu simplu polonez - Barszcz czerwony czysty, reteta nr 49 din topul Best soups in the World

de Ksenya 5

ieri la 15:08

Reteta de tocanita de cartofi cu ceapa verde si marar

de laura_n 7

ieri la 14:30

Reteta de prajitura Duo

pe 05.06 la 00:13

Reteta de tarta cu lamaie

pe 04.06 la 23:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

3304 puncte

oanapl

1009 puncte

trifadalia

420 puncte

mihaelar63

399 puncte

abstract01

315 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pui la cuptor asezonat cu pilaf