Pui dulce-acrisor cu legume si ananas

de laylalala in Pui, 3 Mai 2010 | 3151 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 9 linguri ketchup
  • 4 linguri otet de vin alb
  • 4 linguri zahar brun
  • 4 catei de usturoi, zdrobiti
  • 400 gr piept de pui, fara piele si os, taiat cuburi
  • 6 fire de ceapa verde, tocate
  • 2 ardei grasi rosii, curatati de samburi si taiati cubulete
  • 1 conserva (565 gr) ananas, scurs si taiat cubulete
  • 250 gr pastai verzi
  • 25 gr nuci caju
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui dulce-acrisor cu legume si ananas:

Incalzeste cuptorul la 200⁰C.Unge cu putin ulei un vas termorezistent.


Intr-un bol, amesteca ketchup-ul cu otetul, zaharul si usturoiul.Adauga pieptul de pui, ceapa si ardeii grasi si amesteca.Aseoneaza cu sare si piper, dupa gust apoi pune amestecul in vasul termorezistent.Acopera vasul cu folie de aluminiu si da preparatul la copt 20 minute.


Intre timp, pune pastaile la fiert in apa cu sare pana cand se inmoaie usor dar inca si-au pastrat culoarea.


Dupa cele 30 minute, inaltura folia de aluminiu, adauga anansul si pastaile verzi si mai da preparatul la copt 15-20 minute.Dupa cele 15-20 minute, scoate preparatul din cuptor, presara deasupra nucile caju si serveste.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pui dulce-acrisor cu legume si ananas" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 30 %
999.99 lei
699.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (2)

Rocsi 1

03.05.2010, 10:41

susu 1

03.05.2010, 20:18

Este exact pe gustul meu

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

mirela0911

6780 puncte

Constelatialeu

6020 puncte

RODIMUR

5680 puncte

mihaelar63

5600 puncte

 Adi

4000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert branzoaice
  • 04

    MA

  • 05

    MI

  • 06

    J

  • 07

    V

  • 08

    S

  • 09

    D

  • 10

    L

RETETA RECOMANDATA
Pilaf cu piept de pui in sos