Pui dulce-acrisor cu legume si ananas

de laylalala in Pui, 3 Mai 2010 | 2909 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 9 linguri ketchup
  • 4 linguri otet de vin alb
  • 4 linguri zahar brun
  • 4 catei de usturoi, zdrobiti
  • 400 gr piept de pui, fara piele si os, taiat cuburi
  • 6 fire de ceapa verde, tocate
  • 2 ardei grasi rosii, curatati de samburi si taiati cubulete
  • 1 conserva (565 gr) ananas, scurs si taiat cubulete
  • 250 gr pastai verzi
  • 25 gr nuci caju
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui dulce-acrisor cu legume si ananas:

Incalzeste cuptorul la 200⁰C.Unge cu putin ulei un vas termorezistent.


Intr-un bol, amesteca ketchup-ul cu otetul, zaharul si usturoiul.Adauga pieptul de pui, ceapa si ardeii grasi si amesteca.Aseoneaza cu sare si piper, dupa gust apoi pune amestecul in vasul termorezistent.Acopera vasul cu folie de aluminiu si da preparatul la copt 20 minute.


Intre timp, pune pastaile la fiert in apa cu sare pana cand se inmoaie usor dar inca si-au pastrat culoarea.


Dupa cele 30 minute, inaltura folia de aluminiu, adauga anansul si pastaile verzi si mai da preparatul la copt 15-20 minute.Dupa cele 15-20 minute, scoate preparatul din cuptor, presara deasupra nucile caju si serveste.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pui dulce-acrisor cu legume si ananas" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (2)

Rocsi 1

03.05.2010, 10:41

susu 1

03.05.2010, 20:18

Este exact pe gustul meu

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Supa crema de morcovi
  • 13

    V

  • 14

    S

  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort de biscuiți, cu cremă de ciocolată

de RODIMUR 5

ieri la 23:58

Rulada cu ciocolata si capsuni

de Rocsi 9

ieri la 18:42

Ardei copti umpluti cu branzeturi

ieri la 13:47

Rasol de vitel, cu legume si mujdei de usturoi

de RODIMUR 5

ieri la 00:12

Rasol de pui cu galuste imperiale

pe 17.07 la 21:31

RETETA RECOMANDATA
Spanac cu pui si ou