Chifla umpluta cu sunca si cascaval

de claudiaO in Aperitive / Garnituri, 30 Oct 2014 | 1591 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 chilfa
  • 1 ou
  • 50 gr sunca presata
  • 2 linguri de Almete cu verdeata
  • 50 gr branza de burduf
  • 50 gr calscaval
  • sare,piper
Portii: 1
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chifla umpluta cu sunca si cascaval:

Batem oul cu furculita ca pentru omleta cu sare si piper dupa gust ;amestecam usor cu branza Almete; adaugam sunca taiata cubulete, branza de burduf si si cascavalul omogenizam usor.


Decupam un capar din chifla, apoi punem compozitia de oul mai radem putin cascaval deasupra si dam la cuptor pana se rumeneste frumos - cca. jumatate de ora.


Servim cald sau rece dupa preferinta - noi am servit sambata cald alaturi de o cana cu sana.


Pofta buna!

 

TIPS-URI

1

puteti jongla cu ingredientele dupa bunul plac - in loc de sunca puneti alt mezel, sau ciupercute, sau masline, ceva legume - ardei ...etc

Daca ti-a placut reteta noastra "Chifla umpluta cu sunca si cascaval" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Pro 180 Large

- 20 %
179.99 lei
143.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (15)

Bunica 1

30.10.2014, 19:30

Buna rau!

Rocsi 1

30.10.2014, 21:27

Ce bunatate!

MotanLaOale 1

31.10.2014, 11:15

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

7070 puncte

Valclaudia

7040 puncte

Rocsi

6350 puncte

Satisfyyourcravings

5440 puncte

Constelatialeu

4960 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Tort diplomat cu iaurt si ananas
  • 14

    L

  • 15

    MA

  • 16

    MI

  • 17

    J

  • 18

    V

  • 19

    S

  • 20

    D

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ciorbă de fasole boabe cu afumătură

de RODIMUR 5

ieri la 22:24

Salata completa

ieri la 20:00

Salată cu quinoa, avocado si grapefruit

ieri la 19:53

RETETA RECOMANDATA
Drob de soia