CHIFLE CU CARNE

de Retete_Haplea in Piine, 29 Apr 2015 | 643 vizualizari

 

Nu-mi pasă de gurile rele!
Din când în când mănânc și pâine
Făcută de mâinile mele
Uite ce poți să gătești mâine!

 

INGREDIENTE

Aluat:

  • 500 gr de faina,
  • 200 ml lapte caldut,
  • 1 cub de drojdie proaspata,
  • sare,
  • un praf de zahar,
  • un galbenus de ou pentru uns deasupra;

Umplutura:

  • 200 gr carne tocata,
  • 1 ardei gras rosu tocat cubulete,
  • 1 ceapa tocata marunt,
  • cateva fire patrunjel (marar) tocat marunt,
  • sare,
  • piper,
  • cascaval pentru presarat deasupra.
Portii: 8
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA CHIFLE CU CARNE:

Incalzim laptele, in care diluam drojdia cu praful de zahar. Atentie! Laptele trebuie sa fie doar caldut. Formam astfel maiaua.


Intr-un bol turnam restul de faina. Facem o adancitura in faina si turnam maiaua.


Lasam sa se odihneasca un sfert de ora, apoi turnam restul de lapte si framantam pana obtinem o coca. O lasam la crescut la cald timp de o ora


Pentru umplutura: calim ceapa apoi adaugam carnea tocata apoi ardeiul gras si condimentele. Lasam pe foc pana cand este facuta carnea


Formam din coca crescuta 9 chifle pe care le asezam in tava cuptorului tapetata cu hartie de copt


Cu ajutorul unei lingurite, formam mici ”lacasuri” in partea superioara a chiflelor Le umplem cu carne tocata


Presaram cascaval razuit deasupra. Marginea chiflei o ungem cu galbenus de ou.


Bagam la cuptorul incins la 170 grade pentru circa 30 minute (pana cand se rumenesc frumos deasupra).

 
Daca ti-a placut reteta noastra "CHIFLE CU CARNE" nu uita sa-i faci un review.
Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (9)

CarmenBlue 1

29.04.2015, 20:10

excelenta idee

Rocsi 1

30.04.2015, 11:17

Ce bune sunt si gustoase!

tarasmariana 1

01.05.2015, 06:35

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert placinta cu rahat
  • 18

    S

  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

  • 24

    V

RETETA RECOMANDATA
Chifle cu branza cheddar si carnaciori