Chifle cu lapte bătut

de Xandrinne in Piine, 8 Iul 2013 | 2078 vizualizari

 

Reteta o am de pe blogul Amei și am fost foarte incantata de rezultat.

 

INGREDIENTE

  • 500 g faina,
  • 1 plic de drojdie uscata,
  • 1 lingurita zahar, putina apa calda,
  • 1 ou,
  • 1 lingura de ulei, sare,
  • 200 ml lapte batut.
Portii: 10
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chifle cu lapte bătut:

Cernem faina intr-un castron si in mijloc facem o gropita in care punem drojdia, apa calda si zaharul; amestecam usor drojdia si celelalte ingrediente. Cand incepe sa se formeze o mica bila de aluat, adaugam si laptele batut. Amestecam. Punem si oul, uleiul si sarea, dupa care framantam pana aluatul nu se mai lipeste de peretii vasului.


Lasam la dospit 50 de minute. Apoi formam chifle (pe o suprafata pudrata cu faina), pe care le ungem cu ou batut si le lasam in tava la crescut pentru inca 30 de minute. Le coacem timp de 30 de minute, pana se rumenesc.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Chifle cu lapte bătut" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (15)

Xandrinne 1

09.07.2013, 17:45

Va multumesc frumos!

mihaelar63 1

24.07.2013, 00:23

Ce frumoase , ti-au iesit . Si prezentarea este pe masura

Xandrinne 1

24.07.2013, 08:41

Multumesc! Reteta a fost de vina
Mi-a placut tare mult sa fac chiflele acestea.

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

mirela0911

7940 puncte

RODIMUR

7480 puncte

mihaelar63

7360 puncte

Rocsi

7200 puncte

Rahela Velicu

6510 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert prajitura dungata
  • 11

    MA

  • 12

    MI

  • 13

    J

  • 14

    V

  • 15

    S

  • 16

    D

  • 17

    L

RETETA RECOMANDATA
Prepararea aluatului in foi