Chifle integrale cu patru feluri de seminte

de lia maria in Piine, 20 Ian 2012 | 4615 vizualizari

COMENTARII (24)

Ana_Maria269 1

20.01.2012, 20:31

Angelina_Elena 1

20.01.2012, 20:36

am sosit a doua,deci vreau sa gust si de aici

RuxyRux 1

20.01.2012, 20:42

Ce chifle minunate Lia!!!!

Mitinita 1

20.01.2012, 20:47

chiar ca-s minunate

MotanLaOale 1

20.01.2012, 20:48

bune bune

Ubulika 1

20.01.2012, 20:53

Bucataras Medi 1

20.01.2012, 21:29

minunate.

Anamaria7 1

20.01.2012, 21:49

minunate!

Rocsi 1

20.01.2012, 21:56

super sunt!!

alldaycooking 1

20.01.2012, 22:32

Ce bine arata!

mamaieelena 1

20.01.2012, 22:46

frumusele si gustoase

Lorra 1

20.01.2012, 23:14

bune bune bune

alinutzika 1

21.01.2012, 00:11

arata bine! faina pe care ai folosit-o era integrala?

iry-gabriela 1

21.01.2012, 09:20

eu pentru ca nu mananc paine din faina alba cred ca am s-o incerc cu faina integrala sau neagra, pt ca pare sa fie pe gustul meu....multumesc mult pt reteta si sa stii ca o trec la favorite pt ca ma atras ca un magnet

Lau 1

21.01.2012, 15:20

faine arata

lia maria 1

21.01.2012, 17:07

Ana_Maria
Elena_Daria
RuxyRux
Adina
motanel ma bucur ca va plac

lia maria 1

21.01.2012, 17:08

ubulika
mediato
anamaria
rocsi
alldaycooking
mamaeelena
bylaura

lia maria 1

21.01.2012, 17:12

alinutzika faina este integrala
iri_love, astept impresii sper ca o sa-ti placa
sufletista va multumesc tuturor pt aprecieri

ionela2682 1

21.01.2012, 17:52

arata de nota 10!!!

lia maria 1

22.01.2012, 12:19

multumesc Ionela

anomisana 1

22.01.2012, 14:46

Lia, pentru cine nu are o maşină de pâine, presupun că se frământă ca orice aluat dospit, aşa-i? Arată tare bine aceste chifle.

Oana 1

23.01.2012, 11:34

Foarte frumoase! Imi plac painicile cu seminte

lia maria 1

23.01.2012, 15:45

anomisana desigur se framanta ca orice aluat, dar eu decand am masina nu mai framant cu mana mi-e mult mai usor si comod cu masina

lia maria 1

23.01.2012, 15:45

Oana

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Chifle de hamburger