Chifle umplute

de MIUTA in Aperitive / Garnituri, 20 Mar 2011 | 9347 vizualizari

 

Multumesc lui Gabita si lui Diaconta pentru aceasta reteta minunata!

 

INGREDIENTE

  • 6 chifle
  • 6 oua
  • unt
  • muschi file afumat
  • mozzarella
  • sare si piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chifle umplute:

Am taiat capacul fiecarei chifle si am scobit-o de miez.

Am pus in fiecare chifla o bucatica de unt cat o aluna.

Am pus cateva fasii de muschi file afumat si am spart cate un ou in fiecare chifla.

Am condimentat cu sare si piper si am pus deasupra cateva felii de mozzarella.

Am dat la cuptor pentru 30 minute.

A fost delicios.

E intradevar un "mic dejun fitos".

Daca ti-a placut reteta noastra "Chifle umplute" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Saratele cu branza si chimen