Ciuperci umplute la cuptor

de reisnaor_2006 in Aperitive / Garnituri, 19 Mar 2015 | 8677 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 10 ciuperci champinion
  • 50 gr salam
  • 50 gr sunca
  • 50 gr slanina
  • 50 gr branza de vaca
  • 50 gr de cascaval
  • 100 gr unt
  • rosii cherry
  • ceapa verde
Portii: 5
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciuperci umplute la cuptor:

            Curatam ciupercile si desfacem coditele de palarii.Tava cuptorului o tapetam cu hartie de copt si asezam ciupercile si cozile de la ele.Le saram si piperam si adaugam in fiecare ciuperca cate o bucatica de unt.

            Umplem fiecare ciuperca cu salamul,sunca,slanina,branza si cascavalul pe care le-am taiat felii.Adaugam ceapa verde taiata si rosile cherry si d-am la cuptor 15-20 de minute la 200 de grade C.Pofta buna.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci umplute la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (19)

mihaelar63 1

21.03.2015, 16:08

Mari amatori suntem si noi . sunt chiar pe gustul nostru

Geanina87 1

22.03.2015, 15:15

bune

reisnaor_2006 1

25.03.2015, 11:09

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Hotdog de casa

de Rocsi 9

ieri la 19:49

Fursecuri americane cu bucati de ciocolata reteta de Chocolate Chip Cookies

ieri la 14:47

Prajitura Red Velvet un desert elegant si delicios

ieri la 14:40

Reteta de hribi cu smantana cu usturoi, absolut delicioasa

pe 14.06 la 23:01

TOP
utilizatori

 Merisor

1100 puncte

Caty

1096 puncte

Rocsi

511 puncte

Valclaudia

300 puncte

RODIMUR

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
citeste mai mult
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
RETETA RECOMANDATA
Saratele cu cascaval