Aperitiv rosii umplute cu branza

de RODIMUR in Aperitive / Garnituri, 8 Mai 2017 | 710 vizualizari

 

Un aperitiv pentru zile festive, dar și pentru zile obișnuite, pentru că este bun, sănătos, aspectuos și ușor de făcut.

 

INGREDIENTE

  • 4 roșii coapte și tari
  • 4 linguri de brânză de vaci
  • 2 linguri de smântână
  • un sfert de ceapă
  • 1 legătură de mărar
  • sare
  • 1-2 lingurițe ulei
  • pentru decor:
  • 4 frunze de salată
  • măsline
  • morcov
  • mărar
  • 2 felii de gogoșari murați în oțet...
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv rosii umplute cu branza:

Se aleg roșii coapte și tari, se spală, se șterg cu un prosop curat și se taie din fiecare câte un căpăcel, după care, cu o linguriță se golesc de semințe și de zeamă.


Mărarul se spală și se taie mărunt. Se păstrează 1-2 fire de mărar pentru decor.


Se pregătesc celelalte elemente de decor.


Se amestecă bine brânza de vaci cu smântâna, ceapa tăiată fin, mărarul tăiat mărunt, sarea și uleiul.


Se umplu roșiile cu această compoziție de brânză și se decorează, după inspirație.


 

TIPS-URI

1

Alegeți roșii coapte și tari, pentru reușita aperitivului.

2

Tăiați foarte fin ceapa.

3

Uniformizați bine compoziția.

4

Uleiul are menirea de a face compoziția moale și onctuoasă.

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv rosii umplute cu branza" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Caserola vidare 2.366 L

- 20 %
199.99 lei
159.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (19)

RODIMUR 1

09.05.2017, 22:05

Da, Lau! Și ușor de făcut...!

dantes 1

12.05.2017, 13:30

Simpatice si bune!

RODIMUR 1

12.05.2017, 13:47

Da... Mulțumesc frumos, Dante!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

mirela0911

9160 puncte

Rocsi

7810 puncte

RODIMUR

7490 puncte

oanapl

7120 puncte

Constelatialeu

6700 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Placinta creata