Tarte dietetice cu sunca,branza,seminte de chia si ou la cuptor

de Valclaudia in Aperitive / Garnituri, 1 Iun 2015 | 692 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 5 felii sunca
  • 2 oua
  • 2 linguri fulgi de ovaz
  • 1 cutie branza degresata
  • 2 ciuperci champinion mari
  • 1 lingura ulei de masline
  • cateva frunze proaspete de patrunjel
  • 1 lingura seminte de chia
  • 1 lingura tarate de psillium
  • 5 rosii mici
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tarte dietetice cu sunca,branza,seminte de chia si ou la cuptor:

Preincalzim cuptorul la 175 grade.


Curatam ciupercile si le taiem marunt.


Le punem la calit in ulei de masline,presaram sare si piper dupa gust.


Dupa ce apa lasata de ciuperci a scazut,adaugam branza degresata, amestecam si oprim apoi focul.


Tragem tigaia deoparte,adugam fulgii de ovoaz,ouale si patrunjelul tocat si lasam amestecul sa se racoreasca.


Asezam 5 forme de minitarte din silicon in tava cuptorului.


In fiecare forma de tarta asezam cate o felie de sunca, apoi presaram peste sunca seminte de chia.


Impartim amestecul preparat la foc in tigaie in cele 5 forme de minitarte,presaram tarate de psillium, apoi asezam in miglocul fiecarei tarte cate o rosie impunsa din loc in loc cu o scobitoare.


Dam tava la cuptor pentru 35 minute,pana se rumenesc tartele frumos.


Se pot servi atat calde, cat si reci.


Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Tarte dietetice cu sunca,branza,seminte de chia si ou la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 32 %
249.99 lei
169.99 lei

Blender Monterrey White

- 10 %
299.99 lei
269.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (8)

Catalina L 1

01.06.2015, 20:44

Gicuta69 1

02.06.2015, 07:22

MotanLaOale 1

02.06.2015, 07:59

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cum se face mamaliga
  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

  • 27

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert rulouri cu visine

de Rocsi 9

ieri la 19:18

Limba soacrei

ieri la 19:05

Desert iaurt inghetat din doar 4 ingrediente pe care sigur le aveti in casa

de Meea 4

ieri la 18:32

Aperitiv cu castraveti si crema de branza

ieri la 12:58

Salata Fattoush

de -Miti- 7

ieri la 11:03

RETETA RECOMANDATA
Arici tepos si fitzos aperitiv