Tarte dietetice cu sunca,branza,seminte de chia si ou la cuptor

de Valclaudia in Aperitive / Garnituri, 1 Iun 2015 | 3606 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 5 felii sunca
  • 2 oua
  • 2 linguri fulgi de ovaz
  • 1 cutie branza degresata
  • 2 ciuperci champinion mari
  • 1 lingura ulei de masline
  • cateva frunze proaspete de patrunjel
  • 1 lingura seminte de chia
  • 1 lingura tarate de psillium
  • 5 rosii mici
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tarte dietetice cu sunca,branza,seminte de chia si ou la cuptor:

Preincalzim cuptorul la 175 grade.

Curatam ciupercile si le taiem marunt.

Le punem la calit in ulei de masline,presaram sare si piper dupa gust.

Dupa ce apa lasata de ciuperci a scazut,adaugam branza degresata, amestecam si oprim apoi focul.

Tragem tigaia deoparte,adugam fulgii de ovoaz,ouale si patrunjelul tocat si lasam amestecul sa se racoreasca.

Asezam 5 forme de minitarte din silicon in tava cuptorului.

In fiecare forma de tarta asezam cate o felie de sunca, apoi presaram peste sunca seminte de chia.

Impartim amestecul preparat la foc in tigaie in cele 5 forme de minitarte,presaram tarate de psillium, apoi asezam in miglocul fiecarei tarte cate o rosie impunsa din loc in loc cu o scobitoare.

Dam tava la cuptor pentru 35 minute,pana se rumenesc tartele frumos.

Se pot servi atat calde, cat si reci.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Tarte dietetice cu sunca,branza,seminte de chia si ou la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

Rocsi

317 puncte

mihaelar63

275 puncte

Lau

Lau 9

272 puncte

Sidy

226 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Trigoane cu branza sarata