Chifle umplute cu piept de pui

de cristinutanicolita in Sandvisuri, 10 Ian 2017 | 2382 vizualizari

 

Am făcut un pui la cuptor si a mai rămas putin piept nemancat, asa ca am preparat niste chifle delicioase!
 

 

INGREDIENTE

  • Aluat chifle:
  • 300 g faina
  • 1 lgt drojdie uscată
  • 1/2 lgt sare
  • 150 ml apa călduță
  • 1 buc piept de pui
  • 100 gr cașcaval
  • ketchup
  • 50 gr masline verzi
  • 1 galbenus +1lg lapte
  • seminte susan
Portii: 9
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chifle umplute cu piept de pui:

Pregatim mai intai aluatul; intr-un castron, amestecam faina cu sarea si drojdia. Adăugăm apa călduță si framantam un aluat elastic si nelipicios. Il acoperim cu un prosop curat și il lasam la crescut într-un loc călduț.


După ce aluatul isi dublează volumul, il împărțim in 9 bile.


Dam drumul la cuptor.


Luam o bila de aluat si o intindem. Punem ketchup, piept de pui, masline si cascaval si formam chifla. Procedem la fel până terminăm aluatul.


Punem chiflele in tava tapetata cu hartie de copt, le ungem cu ou, presaram susan si le coacem la foc mediu cca. 30 min.


Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Chifle umplute cu piept de pui" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (17)

diaconta 1

11.01.2017, 20:47

foarte bune pentru gustare

cristinutanicolita 1

15.01.2017, 21:03

Multumesc

RODIMUR 1

10.03.2018, 15:05

Ce specialitate ai făcut, Cristinuța! Cum de nu am văzut-o decât acum, pe Facebook?

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

oanapl

8208 puncte

Rahela Velicu

6141 puncte

mihaelar63

4566 puncte

Rocsi

4106 puncte

Panacris

3522 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Tocana de cartofi cu carnati
  • 10

    J

  • 11

    V

  • 12

    S

  • 13

    D

  • 14

    L

  • 15

    MA

  • 16

    MI

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Gratin de broccoli cu paste si piept de pui