Chifle umplute cu piept de pui

de cristinutanicolita in Sandvisuri, 10 Ian 2017 | 3928 vizualizari

 

Am făcut un pui la cuptor si a mai rămas putin piept nemancat, asa ca am preparat niste chifle delicioase!
 

 

INGREDIENTE

  • Aluat chifle:
  • 300 g faina
  • 1 lgt drojdie uscată
  • 1/2 lgt sare
  • 150 ml apa călduță
  • 1 buc piept de pui
  • 100 gr cașcaval
  • ketchup
  • 50 gr masline verzi
  • 1 galbenus +1lg lapte
  • seminte susan
Portii: 9
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chifle umplute cu piept de pui:

Pregatim mai intai aluatul; intr-un castron, amestecam faina cu sarea si drojdia. Adăugăm apa călduță si framantam un aluat elastic si nelipicios. Il acoperim cu un prosop curat și il lasam la crescut într-un loc călduț.

După ce aluatul isi dublează volumul, il împărțim in 9 bile.

Dam drumul la cuptor. 

Luam o bila de aluat si o intindem. Punem ketchup, piept de pui, masline si cascaval si formam chifla. Procedem la fel până terminăm aluatul. 

Punem chiflele in tava tapetata cu hartie de copt, le ungem cu ou, presaram susan si le coacem la foc mediu cca. 30 min. 

Pofta buna! 

Daca ti-a placut reteta noastra "Chifle umplute cu piept de pui" nu uita sa-i faci un review.
 
Ardei gras roșu umplut cu pâine și gorgonzola
citeste mai mult
Ardei gras roșu umplut cu pâine și gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Tortilla wrap cu pui