Chiftele cu porumb si branza

de RuxyRux in Aperitive / Garnituri, 15 Feb 2017 | 466 vizualizari

 

Astazi am gatit reteta dintr-o carticica de bucate pe care mi-a adus-o mama in dar, n-am rezistat cand am vazut chiftelutele apetisante....le recomand cu drag, sunt incredibil de gustoase!

 

INGREDIENTE

  • 100 gr faina
  • 1 cutie de porumb fiert  (a mea a avut 320 gr Lidl)
  • 120 ml lapte
  • 2 oua
  • un praf de sare
  • 20 gr unt
  • 50 gr cascaval razuit
  • 50 gr parmezan
  • parmezan extra pentru pudrat
  • ulei pentru prajit
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftele cu porumb si branza:

1. Se amesteca laptele, ouale, untul topit. Faina se pune intr-un vas larg, se face un gol in mijloc, se adauga amestecul de lapte.


2. Se adauga porumbul usor strivit in blender, cascavalul si parmezanul si se amesteca bine.


3. In uleiul incins, se pun cu lingura gramajoare din aluat si se lasa pana devin aurii. Se scot pe servete absorbante de hartie. Eu le-am mai pudrat cu parmezan.


O bunatate!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftele cu porumb si branza" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 20 %
149.99 lei
119.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (19)

RuxyRux 1

17.02.2017, 00:34

Cu mare drag...te invit si in pagina mea...la aperitive si garnituri poate poate te tenteaza ceva si pui pe lista...am foarte, foarte multe...si toate gustoase si destul de frumoase zic eu )) fara lipsa de modestie oricum revin si eu cu idei....

mihaelar63 1

17.02.2017, 00:50

Tentant de incercat

RuxyRux 1

17.02.2017, 09:31

Multumesc draga mea!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

6130 puncte

AnaDavid

5540 puncte

Constelatialeu

5390 puncte

oanapl

5240 puncte

mihaelar63

5040 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Desert tarta cu mere si iaurt
  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

  • 22

    D

RETETA RECOMANDATA
Copy-Paste "Strudel cu branza si rosii. Da` ce...eu nu pot?!? Eeiii..."