Chiftele cu porumb si branza

de RuxyRux in Aperitive / Garnituri, 15 Feb 2017 | 999 vizualizari

 

Astazi am gatit reteta dintr-o carticica de bucate pe care mi-a adus-o mama in dar, n-am rezistat cand am vazut chiftelutele apetisante....le recomand cu drag, sunt incredibil de gustoase!

 

INGREDIENTE

  • 100 gr faina
  • 1 cutie de porumb fiert  (a mea a avut 320 gr Lidl)
  • 120 ml lapte
  • 2 oua
  • un praf de sare
  • 20 gr unt
  • 50 gr cascaval razuit
  • 50 gr parmezan
  • parmezan extra pentru pudrat
  • ulei pentru prajit
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftele cu porumb si branza:

1. Se amesteca laptele, ouale, untul topit. Faina se pune intr-un vas larg, se face un gol in mijloc, se adauga amestecul de lapte.


2. Se adauga porumbul usor strivit in blender, cascavalul si parmezanul si se amesteca bine.


3. In uleiul incins, se pun cu lingura gramajoare din aluat si se lasa pana devin aurii. Se scot pe servete absorbante de hartie. Eu le-am mai pudrat cu parmezan.


O bunatate!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftele cu porumb si branza" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 48 %
269.99 lei
139.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (19)

RuxyRux 1

17.02.2017, 00:34

Cu mare drag...te invit si in pagina mea...la aperitive si garnituri poate poate te tenteaza ceva si pui pe lista...am foarte, foarte multe...si toate gustoase si destul de frumoase zic eu )) fara lipsa de modestie oricum revin si eu cu idei....

mihaelar63 1

17.02.2017, 00:50

Tentant de incercat

RuxyRux 1

17.02.2017, 09:31

Multumesc draga mea!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

9130 puncte

RODIMUR

7390 puncte

Rocsi

6240 puncte

Lau

Lau 9

5730 puncte

Satisfyyourcravings

5250 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert Tiramisu rapid, la pahar
  • 13

    MA

  • 14

    MI

  • 15

    J

  • 16

    V

  • 17

    S

  • 18

    D

  • 19

    L

RETETA RECOMANDATA
Vinete impanate la cuptor