Ochiuri surpriza

de nico15 in Aperitive / Garnituri, 7 Noi 2010 | 3193 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 oua
  • 100 gr de parizer/ sunca
  • 1 ceapa potrivita
  • ½ - 1 rosie
  • sare, piper
  • ulei
  • paine
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ochiuri surpriza:

Se taie ceapa marunt se adauga in tigaie se lasa sa se caleasca un pic dupa care se adauga parizerul/sunca taiat cubulete dupa vreo 2 minute se adauga si rosia, dupa ce sunt facute se scot si se pun pe hartie absorbanta pentru a se indeparta surplusul de ulei.

Se iau doua felii de paine, li se scoate miezul si se vor pune in tigaie sa se prajeasca un pic pe ambele parti. Dupa ce sunt facute, mijlocul se va umple pe jumatate cu compozitia pregatita anterior si se va sparge un ou deasupra umpluturii. Acest ou nu va trebui sa depaseasca dimensiunile feliei de paine, iar galbenusul trebuie sa fie pozitionat in mijlocul feliei de paine ca in imaginile alaturate, se sareaza, pipereaza si se da la facut.

Se face rapid si este interesanta pregatirea chiar daca sunt niste simple oua ochiuri.

Pofta Buna

Daca ti-a placut reteta noastra "Ochiuri surpriza" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Barista Max Espresso Machine

- 1300 lei
3299.99 lei
1999.99 lei

COMENTARII (2)

Bunica 1

07.11.2010, 10:13

Ce simple oua , ca sunt o bunatateeeeee !

vanilla 1

09.11.2010, 17:54

ideal ptr micul dejun!!!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort cu dulceata de trandafiri

pe 24.05 la 21:43

Desert prajitura Sfintilor Constantin si Elena

pe 21.05 la 19:34

Scarita de porc/ Ribs la cuptor

pe 19.05 la 16:58

Varza de Bruxelles cu chorizo, smantana si parmezan

pe 19.05 la 16:48

TOP
utilizatori

Rocsi

3556 puncte

Constelatialeu

2279 puncte

Catalina L

2251 puncte

oanapl

1522 puncte

 Merisor

1400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Paine prajita cu ou si branza de oaie