Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.
citeste mai mult
Urmarind retetele lui Jamie,constat ca tot mai des se intampla sa fiu atrasa de mancaruri pe care in mod normal nu le-as manca,cum ar fi aceste chiftele cu sos :) ,insa cand te loveste o pofta,cel putin in cazul meu…eu nu mai am liniste pana nu imi fac sa mananc preparatul care m-a starnit:)
Am pus carnea intr-un castron,impreuna cu celelalte ingrediente,frunzele de busuioc le-am tocat marunt si le-am adaugat si pe ele,am amestecat totul bine si apoi am format bilutele de carne pe care le-am prajit in putin ulei pana s-au rumenit pe ambele parti.
Separat,am pus o oala cu apa si cartofi la foc,am fiert cartofii bine,apoi i-am curatat de coaja,i-am taiat in 4 si i-am tras la tigaie cu putin ulei de rapita,2 catei de usturoi si coriandru verde,sare,piper.
Dupa ce chiftele s-au prajit si rumenit frumos,intr-o tigaie am topit branza gorgonzola,amestecata cu smantana de gatit si am adaugat chiftelele acolo si le-am lasat sa dea 2-3 clocote pentru a se imbina aromele.
Am servit chiftelele cu sos alaturi de cartofii cu coriandru si a fos extrem de aromat si bun.
Pofta mare!
Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.
citeste mai mult