Chiftele de pui cu marar

de susu in Aperitive / Garnituri, 9 Iul 2013 | 2780 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1/2 kg carne tocata de pui
  • 1 legatura patrunjel
  • 2 legaturi marar
  • 1 lingurita vegeta
  • 1 ou
  • 1 morcov mic
  • 1 cartof mic
  • 1 ceapa mare
  • usturoi cat doriti
  • piper
  • condimente
  • boia 1 lgt rasa
  • curry 1 lgt rasa
Portii: 8
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftele de pui cu marar:

Se dau prin masina de tocat legumele si verdeata dupa care se amesteca cu oul, condimentele si carnea. Se tavalesc prin faina sau pesmet si se prajesc bine, sunt pufoase si mult mai bune ca cele de porc. Mararul le da un gust si o consistenta aparte  

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftele de pui cu marar" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

COMENTARII (14)

laura_n 1

09.07.2013, 16:37

au, poza asta ma termina de pofta ) arata de iti vine sa furi cateva

susu 1

09.07.2013, 20:12

foarte pufoase si gustoase, de cand am facut cu pui nu mai incerc cu porc, sunt mai bune culmea si fara grasime

Ubulika 1

12.07.2013, 09:13

miamyyyyy

COMENTEAZA

CONCURS CULINAR - ARATA-NE CE GATESTI CU AJUTORUL CROCK POT SI NOI TE PREMIEM!
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

6561 puncte

oanapl

6117 puncte

Constelatialeu

4978 puncte

Rocsi

4139 puncte

Ksenya

3107 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Gogosari in otet, la rece
  • 15

    V

  • 16

    S

  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Crochete din cartofi cu mozzarella

ieri la 20:57

Supa crema cu legume si carne de pui

pe 18.10 la 19:24

Gogosari in sos de mustar

pe 18.10 la 18:42

RETETA RECOMANDATA
Parjoale moldovenesti