Chiftele de pui cu marar

de susu in Aperitive / Garnituri, 9 Iul 2013 | 1600 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1/2 kg carne tocata de pui
  • 1 legatura patrunjel
  • 2 legaturi marar
  • 1 lingurita vegeta
  • 1 ou
  • 1 morcov mic
  • 1 cartof mic
  • 1 ceapa mare
  • usturoi cat doriti
  • piper
  • condimente
  • boia 1 lgt rasa
  • curry 1 lgt rasa
Portii: 8
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftele de pui cu marar:

Se dau prin masina de tocat legumele si verdeata dupa care se amesteca cu oul, condimentele si carnea. Se tavalesc prin faina sau pesmet si se prajesc bine, sunt pufoase si mult mai bune ca cele de porc. Mararul le da un gust si o consistenta aparte

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftele de pui cu marar" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 40 %
249.99 lei
149.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (14)

laura_n 1

09.07.2013, 16:37

au, poza asta ma termina de pofta ) arata de iti vine sa furi cateva

susu 1

09.07.2013, 20:12

foarte pufoase si gustoase, de cand am facut cu pui nu mai incerc cu porc, sunt mai bune culmea si fara grasime

Ubulika 1

12.07.2013, 09:13

miamyyyyy

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Fasole batuta
  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

  • 24

    V

  • 25

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Parjoale moldovenesti