Chiftele din carne de pui cu sos dulce

de reisnaor_2006 in Mancaruri cu carne, 12 Mar 2015 | 1472 vizualizari

 

Ne plac chiftelele si mai ales alaturi de sosul dulce al Timeei.

 

INGREDIENTE

  • 500 gr carne tocata de pui
  • 1 cartof
  • 2 oua
  • 3 catei de usturoi
  • cimbru
  • 1 lingurita de mustar cu maioneza
  • sare
  • piper
  • Ptr sos:
  • 1 lingura faina
  • 3 linguri ulei
  • 400 gr rosii conserva cubulete
  • 3 lingurite de zahar
  • sare
  • busuiocLasam 10 minute la fiert.Pofta buna.
Portii: 16
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftele din carne de pui cu sos dulce:

Punem carnea tocata intr-un castron impreuna cu cartoful ras,usturoiul pisat,sare,piper,lingurita de mustar,cimbru,oule si amestecam pana obtinem o pasta omogena.Incingem uleiul intr-o tigaie si formam chiftelute mai plate cu mana si le prajim.Le scoatem pe rand pe un prosop de hartie ptr a mai absoarbe uleiul.


Sosul il preparam : intr-o cratita punem uleiul si lingura de faina,lasam cateva secunde si dupa aceea adaugam rosiile cubulete din conserva si amestecam ptr ca sa nu se formeze cocoloase.Se adauga pe rand praful de sare,zaharul si busuiocul.

 

TIPS-URI

1

la chiftele putem sa mai adaugam ciuperci taiate din conserva

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftele din carne de pui cu sos dulce" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 15 %
269.99 lei
229.49 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (14)

geoline 1

12.03.2015, 18:01

super bun

alilianaa 1

12.03.2015, 18:02

tare bun.

Rocsi 1

12.03.2015, 20:19

Ce chiftelute bune!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mirela0911

7390 puncte

mihaelar63

6600 puncte

Constelatialeu

6540 puncte

Rocsi

5790 puncte

Rahela Velicu

5490 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Vinete impanate-reteta reinterpretata

de abetina 3

ieri la 22:25

Imam Bayildi - vinete umplute reinterpretate

de katty 6

ieri la 15:32

RETETA RECOMANDATA
Piftelute cu sos alb