Chiftele din carne de pui cu sos dulce

de reisnaor_2006 in Mancaruri cu carne, 12 Mar 2015 | 1216 vizualizari

 

Ne plac chiftelele si mai ales alaturi de sosul dulce al Timeei.

 

INGREDIENTE

  • 500 gr carne tocata de pui
  • 1 cartof
  • 2 oua
  • 3 catei de usturoi
  • cimbru
  • 1 lingurita de mustar cu maioneza
  • sare
  • piper
  • Ptr sos:
  • 1 lingura faina
  • 3 linguri ulei
  • 400 gr rosii conserva cubulete
  • 3 lingurite de zahar
  • sare
  • busuiocLasam 10 minute la fiert.Pofta buna.
Portii: 16
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftele din carne de pui cu sos dulce:

Punem carnea tocata intr-un castron impreuna cu cartoful ras,usturoiul pisat,sare,piper,lingurita de mustar,cimbru,oule si amestecam pana obtinem o pasta omogena.Incingem uleiul intr-o tigaie si formam chiftelute mai plate cu mana si le prajim.Le scoatem pe rand pe un prosop de hartie ptr a mai absoarbe uleiul.


Sosul il preparam : intr-o cratita punem uleiul si lingura de faina,lasam cateva secunde si dupa aceea adaugam rosiile cubulete din conserva si amestecam ptr ca sa nu se formeze cocoloase.Se adauga pe rand praful de sare,zaharul si busuiocul.

 

TIPS-URI

1

la chiftele putem sa mai adaugam ciuperci taiate din conserva

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftele din carne de pui cu sos dulce" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (14)

geoline 1

12.03.2015, 18:01

super bun

alilianaa 1

12.03.2015, 18:02

tare bun.

Rocsi 1

12.03.2015, 20:19

Ce chiftelute bune!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Saleuri cu cașcaval

de RODIMUR 4

ieri la 22:30

Penne la cuptor cu piept de pui și mozzarella

de Meea 4

ieri la 19:14

Desert prajitura Lamaita

de RODIMUR 4

pe 19.07 la 23:50

Salata de fasole verde fideluta cu iaurt cremos

pe 19.07 la 23:47

Pilaf cu legume

de RODIMUR 4

pe 19.07 la 22:46

RETETA RECOMANDATA
Chiftelute marinate