Cotlete de porc cu pui la cuptor

de ionix in Mancaruri cu carne, 7 Oct 2010 | 8704 vizualizari

 

in ultima perioada am preferat sa-i gatesc sotului la cuptor... :p

 

INGREDIENTE

  • 6 cotlete de porc
  • 6 ciocanele
  • 100 ml vin alb sec
  • Sare
  • Pudra de chilli
  • 100 ml apa
  • 10 catei de usturoi
  • Busuoic
  • Cimbru
  • O lingura cu sos de soia
  • O lingura cu ulei de masline
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cotlete de porc cu pui la cuptor:

Spalam carne bine si o curatam de eventuale impuritati.

Amestecam intr-un bol: sare, chilli, cimbru si busuoic. Cu amestecul de ingrediente, ungem bine bucatile de carne.

Ungi un vas de yena cu ulei si asezi mai intai cotletele. Peste cotlete asezam puiul si stropim cu apa, vin si sos de soia.  Asezam usturoiul taiat feliute, printre bucatile de carne. Dam vasul la cuptor, nu preincalziti cuptorul.

Lasam la foc mic , invartim din cand in cand bucatile de carne, pana cand se inmoaie carnita. Cand carnita este gata, dam focul la iute si lasam pana se rumenesc toate bucatile de carne.

Friptura se serveste calda. Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Cotlete de porc cu pui la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Cotlet de porc la cuptor cu salvie, galbenele , usturoi si rosii