Cotlete de porc cu pui la cuptor

de ionix in Mancaruri cu carne, 7 Oct 2010 | 8861 vizualizari

 

in ultima perioada am preferat sa-i gatesc sotului la cuptor... :p

 

INGREDIENTE

  • 6 cotlete de porc
  • 6 ciocanele
  • 100 ml vin alb sec
  • Sare
  • Pudra de chilli
  • 100 ml apa
  • 10 catei de usturoi
  • Busuoic
  • Cimbru
  • O lingura cu sos de soia
  • O lingura cu ulei de masline
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cotlete de porc cu pui la cuptor:

Spalam carne bine si o curatam de eventuale impuritati.

Amestecam intr-un bol: sare, chilli, cimbru si busuoic. Cu amestecul de ingrediente, ungem bine bucatile de carne.

Ungi un vas de yena cu ulei si asezi mai intai cotletele. Peste cotlete asezam puiul si stropim cu apa, vin si sos de soia.  Asezam usturoiul taiat feliute, printre bucatile de carne. Dam vasul la cuptor, nu preincalziti cuptorul.

Lasam la foc mic , invartim din cand in cand bucatile de carne, pana cand se inmoaie carnita. Cand carnita este gata, dam focul la iute si lasam pana se rumenesc toate bucatile de carne.

Friptura se serveste calda. Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Cotlete de porc cu pui la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pui cu ciuperci in sos de rosii - Simplu si rapid

de laura_n 7

ieri la 14:48

Cornuri pufoase cu magiun si nuci - Reteta usoara si gustoasa

pe 16.07 la 18:12

Șnițel crocant în crustă de semințe cu sos de ciuperci – Rețeta delicioasă și ușor de preparat

pe 16.07 la 09:53

TOP
utilizatori

RODIMUR

507 puncte

Rocsi

505 puncte

vasimur

145 puncte

Sidy

103 puncte

MotanLaOale

67 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Bocceluţe din cotlet de porc umplute cu cârnaţi