Rulouri de carne cu sos de rosii

de mikidaniro in Mancaruri cu carne, 19 Feb 2012 | 1955 vizualizari

 

Un pranz pentru o duminica in familie,un pranz pentru cand aveti invitati la masa sau o cina pentru cand vreti ceva mai aparte.Aceasta reteta pare complicata,dar este pe cat se poate de simpla,iar aromele care raman in interiorul ruloului va vor ''gadila'' cu siguranta papilele gustative.

 

INGREDIENTE

  •  6 felii ceafa de porc(sau orice alta carne) 
  • 6 catei de usturoi mari
  •  1 legatura de patrunjel 
  • 1 bucata de praz 
  • 1 cutie de rosii cubulete(400g)
  •  200ml vin dulce
  •  2 linguri pasta de ardei sau 1 ardei rosu
  •  sos de soia
  •  sare 
  • piper
Portii: 3
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulouri de carne cu sos de rosii:

Luam o felie de carne,o punem intre doua folii alimentare,o subtiem cu ajutorul unui ciocan pentru carne, deasupra asezonam cu sare (nu multa, deoarece este si sosul de soia sarat) si piper.Adaugam usturoiul si prazul taiate feliute subtiri,stropim carnea cu sosul de soia,adaugam si patrunjelul tocat marunt,apoi rulam si ''inchidem'' cu o scobitoare.Repetam in acest mod pentru toate feliile de carne.


Dupa ce avem toate rulourile gata,le punem pe foc intr-un vas cu un pic de ulei si le rumenim pe toate partile,fara a le gati complet.Cand sunt rumenite le scoatem si le punem intr-un vas termorezistent,adaugam rosiile,pasta de ardei,vinul si patrunjel.


Punem vasul in cuptorul preincalzit la 180 de grade pentru cca 30-45 de min.pana obtinem un sos omogen si rulourile sunt rumenite frumos.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Rulouri de carne cu sos de rosii" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 49 %
389.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (33)

mirela0911 1

20.02.2012, 21:16

super super arata

mikidaniro 1

20.02.2012, 22:30

MuItumesc,MireIa!

mamaieelena 1

22.02.2012, 00:22

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert tarta cu magiun de prune si prune uscate

de RuxyRux 9

ieri la 21:33

Supa crema cu peste

de xana 5

ieri la 20:18

Naan- paine indiana

de xana 5

ieri la 19:43

Painici umplute

ieri la 19:34

RETETA RECOMANDATA
Rulouri de porc umplute în sos de bere