Cotlete de miel cu sos

de cristeena20 in Mancaruri cu carne, 10 Mai 2015 | 1723 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 10 cotlete de miel
  • sare, piper alb macinat ,
  • vin alb,
  • cimbru verde,
  • usturoi
  • o lingura untura
  • 2 linguri pudra demiglasse
  • 1/s cutie de smantana dulce
  • 5 carofi
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cotlete de miel cu sos:

Cotletele de miel se tempereaza cu sare, piper alb si vin alb. Tocam fin cimbru verde si lasam asa cca o ora.


Cartofii ii taiem felii subtiri si ii prajim in ulei; sescot pe un servetel de hartie absorbant.


Carnea se pregateste inainte de a fi servita la masa, sa fie fierbinte. Intr-o tigaie am pus untura la incins si am prajit carnea pe ambele parti. Deoarece cotletele de miel sunt mici si nu au multa carne am pus 5 bucati de persoana. Nu le lasam mult in tigaie - mie personale imi plan mai nefacute, sa fie de culoarea roza in mijloc. Le scoatem si in grasimea lasata punem sosul facut din praful demiglasse amestecat cu apa rece. Amestecam pana se ingroasa si apoi punem smantana dulce. Mai adaugam putin cimbru verde si apooi turnam sosul peste cotlete.


Servim cuc artofii prajiti si alaturi de salata.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Cotlete de miel cu sos" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (15)

anca_rm 1

11.05.2015, 08:40

ce bunatate , si ce prezentare

cristeena20 1

11.05.2015, 11:41

Multumesc mult tuturor!!

Ksenya 1

12.05.2015, 07:02

ce bunatate!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

MotanLaOale

6318 puncte

 Adi

5487 puncte

Rocsi

5307 puncte

Rahela Velicu

5251 puncte

RODIMUR

5007 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Castraveți in oțet, fără sterilizare

de Ina 7

ieri la 22:23

Budinca de vanilie cu migdale si sos de caise cu menta

de Rocsi 9

ieri la 19:36

Supa de cașcaval, cu crutoane

de RODIMUR 5

ieri la 14:26

Mancare de cartofi noi

ieri la 13:29

RETETA RECOMANDATA
Tochitura de miel, cu mamaliguta