Chiftele umplute cu mozzarella in sos de rosii

de Satisfyyourcravings in Mancaruri cu carne, 1 Noi 2016 | 565 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 lingura lapte
  • 35 grame pesmet
  • 350 grame carne tocata de porc
  • 350 grame carne tocata de vita
  • 4 catei de usturoi
  • 12 bocconcini (mini mozzarella)
  • sare, piper
  • 2 linguri ulei de masline
  • 800 grame rosii in bulion
  • 1 lingurita zahar brun
  • 2 lingurite otet din vin rosu
  • Parmezan pentru servit
  • frunze proaspete de busuioc
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftele umplute cu mozzarella in sos de rosii:

Se amesteca carnea cu 2 catei de usturoi pisati, sare, piper, pesmetul si laptele pana devine o compozitie omogena. Se imparte carnea in 12 parti, se modeleaza in bile, iar in centrul fiecareia se aseaza o bucata de mozzarella, avand grija ca aceasta sa fie complet acoperita de carne.


Se incalzeste uleiul intr-o tigaie si se prajesc chiftelele cateva minute, pana devin aurii. Nu este necesar sa fie gatite complet.


Se adauga apoi rosiile in bulion, restul de usturoi, sare, piper, zaharul si otetul, se amesteca, se acopera cu un capac si se lasa 10-15 minute, pana cand sosul s-a ingrosat, iar chiftelele sunt gatite complet.


Se servesc cu Parmezan ras si frunze de busuioc.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftele umplute cu mozzarella in sos de rosii" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (12)

noiinbucatarie 1

01.11.2016, 22:30

mirela0911 1

02.11.2016, 06:55

Ce bune or fi!

anca_rm 1

02.11.2016, 12:37

wow ce reteta faina

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

8490 puncte

Constelatialeu

7650 puncte

RODIMUR

7180 puncte

mirela0911

6460 puncte

Rocsi

5000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Pui cu dovlecei en papillote
  • 12

    S

  • 13

    D

  • 14

    L

  • 15

    MA

  • 16

    MI

  • 17

    J

  • 18

    V

RETETA RECOMANDATA
Crochete de cartofi cu carne tocata (reteta video)