Chiftelute aromate la cuptor

de gaby_duceag in Mancaruri cu carne, 24 Iul 2011 | 2784 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500-600 gr carne tocata
  • o ceapa mare
  • o legatura patrunjel
  • o chifla
  • jumatate  lingurita ierburi de provence
  • sare
  • piper
  • un ou
  • 2 linguri ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftelute aromate la cuptor:

Se amesteca intr-un bol toate ingredientele.(chifla inmuiata in apa sau lapte, stoarsa, ceapa si patrunjelul, tocate). Se framanta bine, cu mana, compozitia. Intr-o tava se pune  hartie pentru copt.

Se incalzeste cuptorul la temp. de 200 grade.Cu mana umezita in apa rece se formeaza bilute de carne care se aseaza in tava , lasand loc intre ele.

Se baga tava la cuptor pentru 45-50 minute sau..pana sunt frumos rumenite.

Ce miros era in casa!!!

Danut cica: hai sa zic ca-s bune chiftelele tale dar au un gust ciudat la urma :))))
Mona: ciudat da' bun:)))

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftelute aromate la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (19)

horia 1

25.07.2011, 16:47

imi place!

horia 1

25.07.2011, 16:47

prezentarea este de nota zece.

horia 1

25.07.2011, 16:47

felicitari !

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu iaurt și vișine: Desert rapid și savuros

ieri la 17:24

Pulpe de pui cu rosii si usturoi, in sos de vin - Reteta gustoasa la cuptor

de laura_n 7

ieri la 15:14

Dulceață de cireșe cu ghimbir și anason - Rețeta delicioasă și aromată

ieri la 11:50

Supa crema de mazare - Reteta simpla si delicioasa

pe 11.07 la 16:29

TOP
utilizatori

vasimur

1170 puncte

Constelatialeu

1104 puncte

Caty

825 puncte

Rocsi

255 puncte

Lau

Lau 9

197 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Pulpa de pui umpluta cu legume si carne tocata de porc