Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.
citeste mai mult
Chiftelute cu dovlecel si cartof le-am incercat pentru prima data si sincer, sunt uimita de rezultat. Foarte bine au crescut, foarte gustoase si usor de preparat. Se pot servi ca atare in zilele de post sau garnitura langa o carnita suculenta, in zilele "de dulce".
Chiftelutele cu dovlecel si cartof se pregatesc astfel:
Se stoarce bine de zeama dovlecelul, cartofii fierti se paseaza cu o furculita, se adauga ceapa, bulionul, faina, condimentele si mararul si se amesteca bine pana se obtine un aluat omogen.
Se ia cu o lingura din compozitie si se formeaza bilute care se tavalesc prin faina si se rumenesc in ulei incins.
Eu le-am facut alaturi si o salata de castravete cu marar: am curatat castravetele de coaja, l-am taiat feliute, am presarat sare, ulei de masline, marar tocat din belsug si putina zeama de lamaie (sau otet diluat cu apa).
Chiftelutele cu dovlecel si cartof sunt o bunatate!
Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.
citeste mai mult