Chiftelute din dovlecei si branza

de Gicuta in Aperitive / Garnituri, 25 Iun 2015 | 29802 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 750 g dovlecei
  • 250g branza telemea de vaca
  • 1 ou
  • o legatura de marar
  • 4 linguri cu pesmet
  • 4 linguri cu faina
  • sare(doar daca este necesar)
  • piper
  • ulei pentru prajit
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftelute din dovlecei si branza:

Curatam dovleceii de coaja si ii dam pe razatoarea cu orificii mici, apoi dam si branza telemea . Dovleceii ii lasam la scurs intr-o sita sau ii stoarcem bine. Punem intr-un castron dovleceii bine scursi, adaugam telemeaua rasa, oul , mararul tocat ,  faina , pesmetul,condimentam cu sare (doar daca este necesar) si piper, apoi amestecam foarte bine toate ingredientele. Intr-o cratita cu ulei incins punem chiftelele cu lingura si le prajim pe ambele parti pana se rumenesc frumos. Le scoatem pe prosoape de hartie pentru a absoarbe surplusul de ulei.  Le putem servi calde sau reci, simple, cu smantana sau mujdei de usturoi.Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftelute din dovlecei si branza" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

Rocsi

317 puncte

mihaelar63

275 puncte

Lau

Lau 9

272 puncte

Sidy

226 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Plăcintă cu brânză/Pide