Aperitiv saratele cu mix de branza

de GeorgiG in Aperitive / Garnituri, 26 Mai 2017 | 606 vizualizari

 

Retete pentru picnic.
 Cele mai bune saratele facute de mine.Au devenit preferatele familiei.

 

INGREDIENTE

  • 250 g unt
  • 250 g faina
  • 2 linguri otet
  • 3 linguri apa
  • 150 g mix branza de la Lidl
  • sare
  • un ou pentru uns
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv saratele cu mix de branza:

Taiem cubulete untul rece, adaugam mixul de branza, sare si faina si framantam usor cu mana, adaugand cate o lingura de otet, una de apa.


Amestecam bine toate ingredientele, apoi invelim aluatul in folie alimentara si il introducem la rece, pentru cateva ore sau peste noapte. Eu l-am si congelat si folosit dupa cateva saptamani.


Intindem aluatul, nu foarte subtire, il taiem fasii, ungem cu ou batut si presaram mix de branza pe partea superioara daca dorim.


Asezam saratelele in tava cu hartie de copt si introducem in cuptorul incins, pentru 10-15 de minute.


Sunt minunate calde, langa un pahar de bere.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv saratele cu mix de branza" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (16)

dantes 1

27.05.2017, 08:51

Bune!

alilianaa 1

27.05.2017, 09:02

tare bune!

GeorgiG 1

27.05.2017, 15:53

Multumesc frumos !

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

6130 puncte

AnaDavid

5540 puncte

Constelatialeu

5390 puncte

oanapl

5240 puncte

mihaelar63

5040 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Sufleu de dovlecel cu cascaval