Briose cu ton si legume

de Bucataras Medi in Aperitive / Garnituri, 1 Oct 2013 | 1481 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 conserve de ton in ulei(puteti folosi si in suc propriu)
  • 2 oua
  • 2 galbenusuri
  • 200 g branza de vaci
  • 3-4 linguri tarate de ovaz
  • 2 fire ceapa verde
  • 1 ardei gras
  • 1 morcov
  • 150 g masline feliate
  • rosii cherry
  • marar uscat sau verde
  • sare
  • piper macinat
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Briose cu ton si legume:

Scurgem tonul de ulei/apa. Taiem ceapa verde marunt,ardeiul gras cubulete mici iar morcovul il dam prin razatoarea mica. Intr-un vas amestecam legumele taiate cu tonul ,branza de vaci,maslinele si taratele de ovaz. Batem bine cele 2 oua si apoi le incorporam si pe ele in compozitia de mai sus. Condimentam dupa gust cu sare si piper proaspat macinat. Adaugam si o lingurita rasa de marar uscat . Amestecam bine pentru o buna omogenizare. Daca vi se pare ca aveti o compozitie prea moale,care curge ,atunci puteti adauga 1-2 linguri de faina. Exista posibilitatea ca branza de vaci sa aiba apa in ea si atunci putem avea surpriza sa rezulte o compozitie mai moale.Dar nu intrati in panica..........exista doua variante....................ori scurgem (inainte de o adauga in compozitie) branza de apa folosind un tifon ,ori asa cum am mai spus putem folosi putina faina. Compozitia trebuie sa fie de consistenta unei paste. Captusim o forma de briose cu hartii pentru briose dupa care cu ajutorul unei linguri repartizam compozitia. Putem pune compozitie pana aproape de buza hartiei de briose deoarece briosele nu cresc foarte mult. In mijloc punem cate o rosie cherry. Incingem cuptorul. Dam la cuptor la 180 grade.

Batem bine galbenusurile cu putina sare.Cand briosele au prins un pic de crusta scoatem tava si ungem fiecare briosa in parte cu galbenus dupa care dam tava din nou la cuptor pentru circa 15-20 min, Cand sunt gata scoatem forma din cuptor, lasam briosele in forma sa se racoreasca puti apoi le putem scoate.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Briose cu ton si legume" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (27)

Irina 1

01.10.2013, 17:11

da, cred ca as manca si eu...

Lavinia 1

01.10.2013, 17:35

super bune

Rocsi 1

01.10.2013, 20:46

Ce bine arata

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Bulion din rosii
  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

  • 24

    D

  • 25

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Piept de pui cu smântână și găluște de făină

de RODIMUR 4

ieri la 22:56

Prăjitură din albuşuri,cu vişine

ieri la 19:46

Aperitiv de post: Roșii umplute cu salată de vinete

de RODIMUR 4

ieri la 14:31

Gogoșari feliați în oțet

de RODIMUR 4

ieri la 12:23

RETETA RECOMANDATA
Briose aperitiv