Chiftelute de curcan

de Bunica in Curcan, 24 Ian 2010 | 5587 vizualizari

 

Chiftelutele sunt preferate de nepotul meu si ca orice bunicuta nu pot rezista dorintelor lui.

 

INGREDIENTE

  • 1 kg. piept de curcan
  • 2 cepe mari
  • 2 oua
  • 1 legatura de marar
  • 3 cartofi potriviti fierti
  • 2-3 catei de usturoi
  • sare, piper
  • ulei pentru prajit
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftelute de curcan:

Se spala carnea, se toaca impreuna cu ceapa si usturoiul. Mararul se taie marunt.


Se amesteca toate ingredientele: carnea, ouale, ceapa,usturoiul,mararul si cartofii fierti si dati pe razatoare. Se condimenteaza dupa gust.


Se fac chiftelutele dupa dorinta fiecaruia (mai mari sau mai mici) si se prajesc.

 

TIPS-URI

1

Se poate pune si paine in loc de cartofi, dar mie mi se pare ca ies mai pufoase folosind cartof.

2

Se pot servi cu piure sau cu sos.

3

La prajit folosesc ulei de palmier sau de masline.

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftelute de curcan" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (2)

Teo 1

24.01.2010, 22:35

Bunico, mai mari chiftelele ,asa de cm darnic;sunt sigura de gustul bun!

gaby_gabytza 1

13.09.2011, 08:59

ink nu am incercat dar cred k is bune

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Adinuta san

10080 puncte

mirela0911

6160 puncte

Rocsi

5870 puncte

Rahela Velicu

5330 puncte

RODIMUR

4920 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Ciorba de loboda cu ochi romanesc
  • 16

    MA

  • 17

    MI

  • 18

    J

  • 19

    V

  • 20

    S

  • 21

    D

  • 22

    L

RETETA RECOMANDATA
Chiftelute de curcan la cuptor