Chiftelute de curcan cu pesmet

de Dea_Dea in Aperitive / Garnituri, 9 Iul 2013 | 3562 vizualizari

COMENTARII (26)

Bunica 1

09.07.2013, 08:55

Mai,mai ce harnicuta ai fost!

papabundetot 1

09.07.2013, 08:58

pfff vreau si euu!!!!

Patricia Iordache 1

09.07.2013, 08:59

Are mama o fetita harnicutza foc...

MotanLaOale 1

09.07.2013, 09:02

Dea_Dea 1

09.07.2013, 09:05

Buni da da !!

Lorra 1

09.07.2013, 09:06

Tare bune

Dea_Dea 1

09.07.2013, 09:06

Paty daca stau obosesc , asa ca imi fac de lucru

Merisor 1

09.07.2013, 09:07

Bune!

Dea_Dea 1

09.07.2013, 09:07

Dana hai

Dea_Dea 1

09.07.2013, 09:07

Laura multumesc

Dea_Dea 1

09.07.2013, 09:07

Mery

Ela68 1

09.07.2013, 09:10

daca-ai stii cat imi e de foame, iar chiftelutele astea arata super. O portie va rog

Dea_Dea 1

09.07.2013, 09:21

Cu drag Ela

Lau 1

09.07.2013, 09:44

nilgun 1

09.07.2013, 09:45

bune...vreau si eu una

mena29 1

09.07.2013, 09:46

Dea_Dea 1

09.07.2013, 10:05

Haideti ca va dau

Corinuta 1

09.07.2013, 11:45

am venit si eu, daca zici ca ne dai!

Bya Ralu 1

09.07.2013, 11:47

jolygina 1

09.07.2013, 11:54

Geanina87 1

09.07.2013, 12:02

Dea_Dea 1

09.07.2013, 12:33

Anett 1

09.07.2013, 12:48

kukibella 1

09.07.2013, 12:57

Rocsi 1

09.07.2013, 15:16

Bune chiftelutele. Bine ca am mancat ieri ca altfel iti ceream

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2483 puncte

bucatarasa

1400 puncte

gaby_duceag

1172 puncte

Retete_gustoase

1150 puncte

oanapl

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Chiftelute marinate