Chiftelute de dovlecei albi cu carne si carne de pui prajita

de maxion in Aperitive / Garnituri, 20 Oct 2011 | 4339 vizualizari

 

de mult caut pe aici in italia unde locuiesc dovlecei albi si ma gandeam mai tot timpul la chiftelute de dovleceii

 

INGREDIENTE

  • 5 dovlecei albi
  • 350 gr carne tocata mixta (vita+porc)
  • 200 gr branza feta greceasca
  • 4 oua
  • 100 gr de faina alba
  • condimente (vegeta piper si mirodenii romanesti)
  • sare (decat daca este nevoie)
  • 7-8 catei de usturoi
  • o legatura ciapa verde
  • o legatura marar verde (eu nu am avut am pus uscat)
  • ulei pentru prajit
  • 2 pulpe de pui dezosate
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftelute de dovlecei albi cu carne si carne de pui prajita:

Curatam dovleceii de coaja si ii razuim pe razatoarea mare. Tocam ceapa si mararul marunt si amestecam totul cu branza rasa, ouale, cateii de usturoi zdrobiti si faina. Condimentam si sa nu uitam intre timp punem uleiul la incins intr-o tigaie mai mare. Incepem sa formam chiftelutele cu o lingura de lemn si le punem la prajit in uleiul incins.


Sa nu uitam de carnea de pui. Dupa ce am dezosat-o o portionam si o condimentam. Pregatim separat o craticioara cu putin ulei la incins, adaugam carnea si un pahar de apa (dupa preferinta vin alb). Lasam totul sa se inabuse sub capac si dupa ce s-a evaporat lichidul o prajim pana devine aurie. Punem pe farfurii si chiftelute si bucati de carne prajita, asezonam dupa gust cu ketchup, mustar sau hrean.


Va urez pofta buna.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftelute de dovlecei albi cu carne si carne de pui prajita" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 12 %
249.99 lei
219.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (8)

Lau 1

20.10.2011, 20:49

bune

mamaieelena 1

21.10.2011, 07:46

gustoase

jolygina 1

21.10.2011, 09:48

asa este mamaie gustoase

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Evantai cu legume
  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

 Piept de pui umplut cu legume

de oanapl 5

ieri la 23:26

Somon la cuptor cu 4 garnituri

de Oana 8

ieri la 18:24

Snitele din muschi de porc in crusta de cascavea cu mustar si pesmet

pe 21.09 la 21:46

RETETA RECOMANDATA
Dovlecei cu vinete la cuptor