Chiftelute de dovlecei albi cu carne si carne de pui prajita

de maxion in Aperitive / Garnituri, 20 Oct 2011 | 6829 vizualizari

 

de mult caut pe aici in italia unde locuiesc dovlecei albi si ma gandeam mai tot timpul la chiftelute de dovleceii

 

INGREDIENTE

  • 5 dovlecei albi
  • 350 gr carne tocata mixta (vita+porc)
  • 200 gr branza feta greceasca
  • 4 oua
  • 100 gr de faina alba
  • condimente (vegeta piper si mirodenii romanesti)
  • sare (decat daca este nevoie)
  • 7-8 catei de usturoi
  • o legatura ciapa verde
  • o legatura marar verde (eu nu am avut am pus uscat)
  • ulei pentru prajit
  • 2 pulpe de pui dezosate
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftelute de dovlecei albi cu carne si carne de pui prajita:

Curatam dovleceii de coaja si ii razuim pe razatoarea mare. Tocam ceapa si mararul marunt si amestecam totul cu branza rasa, ouale, cateii de usturoi zdrobiti si faina. Condimentam si sa nu uitam intre timp punem uleiul la incins intr-o tigaie mai mare. Incepem sa formam chiftelutele cu o lingura de lemn si le punem la prajit in uleiul incins.

Sa nu uitam de carnea de pui. Dupa ce am dezosat-o  o portionam si o condimentam. Pregatim separat o craticioara cu putin ulei la incins, adaugam carnea si un pahar de apa (dupa preferinta vin alb). Lasam totul sa se inabuse sub capac si dupa ce s-a evaporat lichidul o prajim pana devine aurie. Punem pe farfurii si chiftelute si bucati de carne prajita, asezonam dupa gust cu ketchup, mustar sau hrean.

Va urez pofta buna.

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftelute de dovlecei albi cu carne si carne de pui prajita" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Dovlecei pane